Tolatókészlet - 7"-es monitor + kamera 11 IR LED-del + AHD-kamera

Termék kódja: 10-576 Kérdésem van
Gyártó PROFIO
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 96 668 Ft
Ár ÁFA-val 116 000 Ft 138 400 Ft
- +

Termékleírás Tolatókészlet - 7"-es monitor + kamera 11 IR LED-del + AHD-kamera

Autós tolatószett - 7"-es monitor + Kamera 11 IR LED + MINI AHD kamera. Az elülső kamera biztonsági kameraként szolgál a járműben. A kamerakészlet rögzítéssel 7" HD monitort, kamerát 11 IR LED éjjellátóval + MINI AHD 720P széles látószögű kamera. Hátsó kamera IR LED védelemmel IP68 és 145°-os betekintési szöggel és elülső HD tolatókamera 720P felbontással konzollal és 120°-os látószöggel + IP67 és hibrid 7" AHD monitor egy átfogó kamerarendszer, amelyet járművek vezetésére és manőverezésére terveztek megterhelő és nehéz körülmények között. zavaró helyzetek bármilyen terepen. Használható klasszikus kamerarendszerként autóban vagy más járműben is, azaz a jármű előtti vezetést rögzítheti mini AHD kamerával éjszakai IR látás nélkül (nincs IR LED-ek visszaverődése a szélvédő), valamint tolatókameraként vagy a jármű mögötti események rögzítéseként.

A szett előnye, hogy a tolatókamera mellett elülső kamerát is tartalmaz, ezzel ellátja a biztonsági kamera funkcióját a járműben.

teherautó készlet tolató kamerák parkoló készlet

A SET két kamerát tartalmaz - A PROFIO ELECTRONICS márkájú kamerája 1280x720p AHD felbontású, aminek köszönhetően minden részletet tisztán és élesen láthat a tolatáskor. A mindössze 55x55x55 mm-es AHD kamera nem csak nappal gondoskodik a minőségi képről, de a 11 IR LED-es éjszakai látás révén (akár 15 méteres utófény) még éjszaka is jól fog látni tolatás közben. Ez a kamera IP68-as védettségének köszönhetően kiválóan alkalmas kültéri felszerelésre a ló lovára. A tolatókamera pásztázási szöge akár 145° , ami elegendő hatótávolság a tolatáshoz vagy a jármű mozgásának figyeléséhez olyan környezetben, ahol fokozott odafigyelést igényel a biztonság. Ez a HD kamera megfelel az IP68 védelmi fokozatnak, így vízálló, porálló és ellenáll a mechanikai sérüléseknek. Magát a kameravázat egy tartós ötvözet tok védi.

A hátsó kamerát kiváló minőségű éjszakai látás, nagy tartósság (IP68) jellemzi - a jármű manőverezése biztonságosabb és könnyebb lesz.

tolatószett - hátsó kamera kamionhoz, személyautóhoz

A második kamera a jármű belsejébe való felszerelésre szolgál, és a jármű elülső kamerájaként szolgál. Nem rendelkezik IR LED éjjellátóval, és nem tükröződik a szélvédőn, így alkalmas elülső kameraként. Nagy előnye a miniatűr, mindössze 46x40,2x40,2 mm-es méret . 30 képkocka/mp-es felvételnél HD 720P minőségben biztosítja a videó átvitelt – ami kellően jó minőségű és éles képet garantál. Az F 1.2 rekesznyílásnak köszönhetően még rossz fényviszonyok között is tud képet készíteni.   A kamera nem rendelkezik éjjellátóval, ami lehetővé teszi, hogy előlapi kameraként használja, ha a monitor rendelkezik rögzítési funkcióval (DVR). Ez a kamera ezért alkalmas DVR monitorainkkal kombinálva, amelyek lehetővé teszik az utazás rögzítését (behelyezett memóriakártyára) a szélvédőre, és a kamera fekete dobozként való használatát.

Az előlapi kamera nagy rekeszértéke F1.2 (rossz fényviszonyok között is képes képeket készíteni), és nem pattan le a szélvédőről.

parkoló szett - elülső kamera autóhoz + ir éjszakai kamera

Hibrid 7"-es tolatókocsi-monitor (gépek) 4 AHD/CVBS kamerához (így további 2 kamerát is hozzáadhat ) akár 256 GB-os SD-kártyás rögzítéssel, akár 4x bármilyen típusú FULL HD, HD kamera csatlakoztatásának lehetőségével, CVBS stb. tolatókamerák A 7"-es LCD képernyő ideálissá teszi ezt a készletet a tolatáshoz. A kamera tápellátása és a jelátvitel minőségi, árnyékolt, 4 tűs csatlakozóval ellátott csatlakozón keresztül történik, mely vízálló felülettel rendelkezik. A kamera tápellátása közvetlenül a tolató monitorról történik 12-24V feszültséggel.

Lehetőség akár 4 kamera csatlakoztatására, a megjelenített kamerák sorrendjének kiválasztásával.

Az egyes kamerák egymás mellett is megjeleníthetők, vagy szükség esetén kombinálható a kamerák elrendezése a monitoron.

monitor és kamera készlet a tolatáshoz

Ennek a rendszernek köszönhetően pontosan tudni fogja, mi van a jármű mögött, előtt vagy körül. A tolató AHD szett tartalmaz egy LCD monitort 7"+ 1x hátsó kültéri kamerát IR éjjellátóval + 1x széles elülső beltéri HD kamerát F1.2 + 2x (5m, 10m, 15m vagy 20m kábel) , melyet a készlet ára tartalmaz és Ön választhatja ki Az AHD szett a képminőség mellett abban is kivételes, hogy egyszerre akár 4 (AHD 1080P / AHD 720P / 960H) kamerát is csatlakoztathat a monitorhoz A hibrid monitor több videó formátum vegyes bemenetét is támogatja valamint PAL/NTSC frekvenciák .. Ez az irányváltó készlet sokrétű felhasználási területtel rendelkezik.   A hátsó külső kamera IP védettségi fokozata IP 68 -ig terjed, ami azt jelenti, hogy ellenáll a víznek, sárnak, pornak és mechanikai sérüléseknek.

Parkolókamera monitorral AHD SET - személygépkocsikhoz, kisteherautókhoz, teherautókhoz, munkagépekhez

parkolókészlet építőipari és mezőgazdasági gépekhez

A tolató monitor egy menüt tartalmaz, amelyben különféle lehetőségek közül választhat az LCD monitor és a hozzá csatlakoztatott kamerák beállításához. A monitor DVR-felvevőként is szolgál kamerákról történő rögzítéshez (memóriakártyán tárolva 256 GB-ig). A hibrid monitor több videó formátumban támogatja az AHD 1080P / AHD 720P / 960H / CVBS vegyes bemenetet, valamint PAL / NTSC frekvenciákat, egyszerre akár 4 kamera is csatlakoztatható a monitorhoz. Ez azt jelenti, hogy csatlakoztathat egy 1080D AHD kamerát a monitorhoz és például egy második 720P felbontást, és a monitor egyszerre fogja megjeleníteni a képet mindkettőről.

A kamerák felvételei SD kártyán tárolódnak, amely 256 GB-ig támogatott.

7 hüvelykes AHD autós monitor
Hibrid 7" autós tolatómonitor (gépek) 4 db AHD / CVBS kamerához SD kártyás felvétellel 256 GB-ig, akár 4x bármilyen típusú FULL HD, HD, CVBS stb. tolatókamera csatlakoztatásának lehetőségével. Új generáció parkolórendszer , amely napközben is tiszta, éles képet ad még gyenge fényviszonyok mellett is, és minden szükséges technikai eszközzel rendelkezik a gépjárművek és gépek biztonságos üzemeltetéséhez és irányításához. A csomag egy távirányítót is tartalmaz a még könnyebb vezérlés érdekében a monitorról.

Tolatókamera használata monitorral HD felbontásban, építőipari gépekhez is alkalmas

parkoló kamera infravörös éjjellátóval
Akár 4 kamera is csatlakoztatható a monitorhoz - AHD vagy CVBS. Igénytől és járműtípustól függően kínálatunkból választhat és kombinálhat kamerákat az igényeinek megfelelően. A kamerák 4 tűs kábeleken keresztül csatlakoznak a monitorhoz. A monitoron kábelek találhatók a kamerák csatlakoztatásához és a monitor tápellátásához. A kamerák tápellátása közvetlenül a monitorról történik, így többé nem szükséges külön csatlakoztatni őket a forráshoz , ami leegyszerűsíti a telepítést, és a kamerát bárhol elhelyezheti a járműben. A monitor 4 kapcsolókábelt is tartalmaz, amelyeken keresztül kiválasztott kamerákat csatlakoztathat a tolatólámpákhoz. A hátrameneti fokozat bekapcsolásakor a kiválasztott kamera automatikusan megjelenik a monitoron. Ciklikus videofelvétel támogatás - (24 órás parkolásfigyelő funkció).
Ha a monitort a monitor részét képező konzoltól eltérő módon kell felszerelnie , akkor kínálatunkban három másik típusú állványt talál, amelyek segítségével a monitort például a szélvédőre vagy a egy hely, ahol szükséged van rá. Ha az autóról vagy teherautóról leválasztott utánfutóra kell feltenni a kamerát, vásárolhat egy csatlakozó kábelt a pótkocsikhoz és nyerges pótkocsikhoz való tolatókamerához. Ez biztosítja, hogy az irányváltó rendszer könnyen le- és újracsatlakoztatható legyen.

Hátsó kamera - IP68-as védelem garantálja a víz, sár, por és mechanikai sérülések ellenálló képességét

hátsó kamera tolató autóhoz
A tolatókamera pásztázási szöge akár 145° , ami elegendő hatótávolság a tolatáshoz vagy a jármű mozgásának figyeléséhez olyan környezetben, ahol fokozott odafigyelést igényel a biztonság. Ez a HD kamera megfelel az IP68 védelmi fokozatnak, így vízálló, porálló és ellenáll a mechanikai sérüléseknek. Magát a kameravázat egy tartós ötvözet tok védi. A kamera többféle felületre is felszerelhető , ami lehetővé teszi egy fém konzollal, aminek köszönhetően dönthető és rögzíthető a kívánt pozícióban. A kamera tápellátása és a jelátvitel minőségi, árnyékolt, 4 tűs terminálos csatlakozón keresztül történik, mely vízálló felülettel rendelkezik, ami megkönnyíti a munkáját a telepítés során. A kamera tápellátása közvetlenül a tolató monitorról történik 12-24V feszültséggel.

Elülső kamera – Az F1.2 rekesznyílásnak és a széles, 120°-os látószögnek köszönhetően alkalmas elülső kameraként vezetési felvételek készítésére.

elülső kamera autókhoz
Az objektív fényereje F 1.2, ami lehetővé teszi a fényképezőgép számára, hogy kompenzálja a gyenge fényviszonyokat és még rossz fényviszonyok között is rögzítsen. Az akár 120°-os látószögnek köszönhetően tiszta rálátása lesz a biztonságos tolatáshoz. Az AHD tolatókamera megfelel az IP67 védelmi fokozatnak, így vízálló, porálló és ellenáll a mechanikai sérüléseknek. A fényképezőgép strapabíró alumínium házzal rendelkezik, fém talppal, és különféle felületekre felszerelhető. A kamera tápellátása és a jelátvitel minőségi, árnyékolt, 4 tűs terminálos csatlakozón keresztül történik, mely vízálló felülettel rendelkezik, ami megkönnyíti a munkáját a telepítés során. A kamera tápellátása közvetlenül a tolató monitorról történik, 12 V feszültséggel.

Műszaki adatok monitorozása:

Modell: Profio -W70
Monitor: 7" HD képernyő
Rendszer: PAL / NTSC 50 / 60Hz
Képarány: 16:9
Monitor felbontás: 1024 x 600 RGB
Kijelző láthatósága: 180° mindkét oldalon
Videó felbontás rögzítéskor: 1280x720P, 1280x960P, 960H
Kompatibilis jel: AHD 720P @ 25/30, 960P @ 50/60, 1080P @ 25/30, CVBS 960H
Bemenetek: 4x AHD / CVBS csatorna
Háttérvilágítású gombok: igen, kék fény
Fényerő: 500-700cd / m2
Felvétel: igen, 4 csatorna
Ciklikus felvétel: igen
Kijelző elrendezése: 1/2/3/4 kamera
Videó formátum: AVI
Memória: támogatja a 10-es osztályú SD-kártyát, 256 GB-ig (memóriakártya nem tartozék)
OSD beállítások: fényerő, kontraszt, hangerő, nyelv
Tápellátás: DC 12-36V (13V feszültség szükséges a tápellátáshoz még kamerával is)
Kimeneti feszültség: DC + 11,5V / 3A
Audio bemenet: igen 1x
Csatlakozó: 4 tűs csatlakozó
Fekete szín
Távirányító: igen
Fényfüggöny: igen, levehető
Működési hőmérséklet: -20-70 °C
Méretek: 18 x 12 x 2,5 cm

A hátsó kamera műszaki adatai:

Képérzékelő: CMOS 1/4"
Felbontás: HD 1280x720
Rendszer: PAL / NTSC
Minimális megvilágítás: 0 LUX (IR bekapcsolva)
IR éjjellátó: igen 11 IR LED
Éjjellátó távolság: 15 m
Betekintési szög: 145°
IP védelmi fokozat: IP 68 vízálló, porálló, sérülésálló
Teljesítményfelvétel: 3W
Üzemi hőmérséklet: -20-70 °C
DC tápellátás: 12-24V
Kamera test anyaga: alumínium, fém
Méretek: 55x55x55 mm

Az elülső kamera műszaki adatai:

Modell: Profio SI862
Típus: kamera konzollal
Érzékelő: 1/2,9" CMOS
TV rendszer: PAL
Éjszakai látás: nem
Felbontás: HD 720P
Betekintési szög: 120°
Tartósság: IP67
Elektronikus redőny: 1 / 50-1 / 100000S, 1 / 60-1 / 100000s
Fényképezés: 25 képkocka/mp, 30 képkocka/mp 1080P-nél
Minimális megvilágítás: 0,01 Lux / f1,2
AGC: automatikus
Fehéregyensúly: automatikus
Háttérvilágítás egyensúly: automatikus
Jelkimenet: AHD
Csatlakozó: 4 tűs
Tápellátás: DC12V
Fogyasztás: akár 2W (akár 150mA)
Működési hőmérséklet: -20-75 °C
Tárolási hőmérséklet: -30-85 °C
Kamera test anyaga: alumínium, fém
Méretek: 46x40,2x40,2mm

Csomag tartalma:

1x hibrid 7"-os tolató monitor
1x AHD tolatókamera
1x AHD előlapi kamera
2x csatlakozó kábel 5m, 10m, 15m, 20m tetszés szerint
1x távirányító
1x napellenző
1x monitor tartókonzol
2x kamera tartókonzol
1x kézikönyv

A kábelek hosszát igény szerint választhatja ki 5m, 10m, 15m és 20m. A rendelési megjegyzésben adja meg a kábel hosszát.

Hozzászólások

Egyéb termékek