Toll hang aktivált felvétel + USB meghajtó

Termék kódja: 09-053 Kérdésem van
Gyártó OEM
Termékek elérhetősége előrendelés
Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
Nettó ár 33 332 Ft
Ár ÁFA-val 40 000 Ft
- +

Termékleírás Toll hang aktivált felvétel + USB meghajtó

Toll hanggal aktivált felvétel + USB meghajtó és MP3 lejátszó. A digitális toll hordozható és praktikus, a klasszikus toll méretének köszönhetően, különböző élethelyzetekben szolgál, amikor a hangfelvétel szokatlan módja szükséges.

A digitális hangrögzítő elegáns, 16 GB-os + hangfelismerő funkcióval rendelkezik, és 5 funkcióval rendelkezik egy készülékben - toll, hangfelvétel, mp3 lejátszó, USB flash meghajtó, beépített hangszóró. Ez egy innovatív toll, amely ötvözi az elegáns és kellemes kialakítást , hogy teljes mértékben kihasználhassa annak jellemzőit. A tollban elrejtett digitális diktafon rögzíti a prémium minőségű hangot a környezeti zaj csökkenésének köszönhetően, ezért nagyszerűen kiegészíti a tanfolyamot, a képzést, az üzleti találkozókat és más felvételi célokat. Az integrált 16 GB-os memória sokféle tárolást biztosít a tartós hangfelvételek rögzítéséhez, köszönhetően a beépített 260 mA-es lítium akkumulátornak, amely körülbelül 25 órányi folyamatos felvételt biztosít.

VOR rendszer: Hangvezérelt / aktivált felvétel
Automatikus felvétel a hang rögzítése és a felvétel leállítása esetén, ha nincs hang.

hangos diktafon egy elegáns tollban

A digitális toll tartalmaz egy klasszikus újratöltést , így jegyzeteket írhat és egyszerre rögzíthet hangokat az ülésekről, az interjúkról, a telefonhívásokról anélkül, hogy bárki észrevenné. A toll az MP3 lejátszónak is köszönhető, mivel a beépített memória USB-kábellel tárolhatja kedvenc dalait, vagy a felvett beszélgetéseket lejátszhatja, majd fülhallgatón vagy beépített hangszórón keresztül hallgathatja őket. Az integrált 16 GB-os memóriához különféle egyéb fájlokat is feltölthet , így a toll a klasszikus hordozható USB flash meghajtó is. A digitális toll hordozható és praktikus, a klasszikus toll méretének köszönhetően, különböző élethelyzetekben szolgál, amikor a hangfelvétel szokatlan módja szükséges.

hangrögzítő tollban

Jellemzők:

Teljes funkcionalitású író toll
Hang diktofon
VOR (automatikus rögzítés hangfelismerés esetén)
MP3, WMA lejátszó
pendrive
Beépített hangszóró

Műszaki adatok:

LED kijelző
Memória: 16 GB
Lejátszás formátumban: MP3, WMV, WAV
Felvétel WAV formátumban
Felvételi idő: kb. 25 óra
Audio frekvenciatartomány: 20Hz-20KHz
Akkumulátor: 260 mA
Tápegység: 5V / 1A, USB töltés
Audio: Beépített hangszóró
Méretek: 155 mm (hossz) x 15 mm (átmérő)
Súly: 66 g

Csomag tartalma:

1x digitális toll
1x USB-kábel
1x fejhallgató
5x Csere utántöltés

Hozzászólások

Egyéb termékek