Ultra kicsi 3,5 cm-es diktafon 8GB jelvényként + MP3 lejátszó

Termék kódja: 09-104 Kérdésem van
újdonságok Ultra kicsi 3,5 cm-es diktafon 8GB jelvényként + MP3 lejátszó
Gyártó OEM
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 33 332 Ft
Ár ÁFA-val 40 000 Ft
- +

Termékleírás Ultra kicsi 3,5 cm-es diktafon 8GB jelvényként + MP3 lejátszó

Ultra kicsi 3,5cm-es kémdiktafon 8GB (hangrögzítő) kitűzőként + MP3 lejátszó + sztereó fejhallgató. A diktafon kitűzőként könnyedén rögzíthető ruházatra. Spy (hangrögzítő) - ultra kicsi 3,5 cm + ultrakönnyű 10g 8 GB memóriával, MP3 lejátszóval és sztereó fejhallgatóval a titkos hangrögzítéshez. Hangrögzítő - hordozható, ultra vékony, mindössze 1 cm vastag. A felvevő tápellátását a mellékelt USB-kábel vagy egy újratölthető Li-polimer akkumulátor biztosítja, amely teljesen feltöltött állapotban akár 17 órán keresztül folyamatos hang- és hangrögzítést tesz lehetővé WAV formátumban. A mellékelt fejhallgató audio fájlok lejátszására használható. Diszkrét hangfelvétel bárhol.

Mini hangrögzítő - Spy hangrögzítő - Ultra könnyű

Mini Voice Recorder - Kém hangrögzítő

A miniatűr méretek és a kis súly garantálja a zavartalan hangrögzítést bárhol. Hordozható kompakt kialakításának köszönhetően a hangrögzítőt mindig egyszerűen tárolhatja, vagy például kémeszközként elrejtheti a zsebében, így titkos vagy diszkrét beszélgetéseket, vagy különféle hangrészleteket rögzíthet. A hangrögzítő ideális mobil felvevő hangrögzítéshez nagyobb távolságokból. A készülék MP3 lejátszó funkciót is kínál kedvenc dalaihoz, melyeket a mellékelt USB adatkábellel átvihet a készülékre.

Hangrögzítő - mini hangrögzítő

Digitális hangrögzítő - 8 GB belső memória . A készülék 3 funkciót kínál egyben - hangfelvétel, mp3 lejátszó, USB meghajtó . Ez egy innovatív készülék, amely ötvözi az elegáns dizájnt és egyben kellemes dizájnt, hogy minden funkcióját ki tudja használni. A digitális diktafon kiváló minőségben rögzíti a hangot a környezeti zaj csökkentésének köszönhetően, így kiválóan kiegészíti a tréningeket, üzleti megbeszéléseket, üzleti és egyéb beszélgetések rögzítését. Az integrált 8 GB-os memória bőséges tárhelyet biztosít a hosszan tartó hangfelvételek rögzítéséhez – akár 96 órányi felvételt is, köszönhetően a beépített lítium akkumulátornak is, amely körülbelül 17 órányi folyamatos felvételhez használható.

Digitális hangrögzítő - 8 GB belső memória

A felvevő MP3-lejátszóként is szolgál a beépített memóriának köszönhetően, amelyhez USB-kábellel rögzítheti kedvenc dalait, vagy lejátszhatja a rögzített beszélgetéseket, majd fejhallgatón keresztül hallgathatja azokat. A beépített 8 GB-os memóriára különféle egyéb fájlok is feltölthetők, így a hordozható USB flash meghajtó klasszikus funkcióját is ellátja. A mini diktafon miniatűr méreteinek köszönhetően egy hordozható és praktikus felvevő eszköz, amely különféle élethelyzetekben használható, amikor a hangrögzítés észrevétlen módjára is szükség van.

Automatikus felvétel, amikor az akkumulátor lemerült

akkumulátor rekordok automatikus tárolása

Csak 1 cm vastag - feltűnő, szuper könnyű és sokoldalú diktafon - egyszerűen rögzítheted a ruháidra jelvényként

észrevétlen szuperkönnyű és kompakt diktafon

Jellemzők:

Indítsa el az egyérintéses felvételt
Hangos diktafon - miniatűr méret és súly mindössze 10g
MP3, WMA és WAV lejátszó
USB flash meghajtó 8 GB belső memóriával
Sztereó fejhallgató

Leírás:

Hangfelvételi formátum: WAV
Lejátszás - formátum: WAV / WMA / MP3
Bitráta: 192 KBPS
Frekvencia: 48KHz
Jellemzők: egyérintéses hangfelvétel, mp3 lejátszó
Belső memória: 8 GB
Micro SD kártya támogatás: nem
Tápellátás: beépített újratölthető lítium akkumulátor
Felvételi idő (memóriakapacitás): akár 96 óra
Felvételi idő (elem-élettartam): akár 17 óra
Fekete szín
Méretek: 3,5x3,5x1 cm
Súly: 10g

Csomag tartalma:

1x digitális diktafon
1x sztereó fejhallgató
1x Micro USB kábel
1x kézikönyv

Hozzászólások

Egyéb termékek