Ultra vékony kém Mini audio pénztárcarögzítő - 16 GB

Termék kódja: 09-103 Kérdésem van
Gyártó OEM
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 43 332 Ft
Ár ÁFA-val 52 000 Ft
- +

Termékleírás Ultra vékony kém Mini audio pénztárcarögzítő - 16 GB

Ultravékony kém 6 GB-os mini audio pénztárca hangrögzítő MP3 lejátszóval és fejhallgatóval, vékony, elfér a pénztárcájában. A 16 GB memóriával rendelkező digitális hangrögzítő hordozható, ultravékony, 4 mm-es és szuperkönnyű, 30 grammos. A felvevőt vagy a mellékelt USB-kábel vagy egy újratölthető Li-polimer akkumulátor táplálja, amely teljesen feltöltött, és folyamatos hang- és hangrögzítést tesz lehetővé WAV formátumban akár 150 órán keresztül. A mellékelt fejhallgató audio fájlok lejátszására használható. Diszkrét hangfelvétel bárhol.

Spy mini audio hangrögzítő a titkos rögzítéshez, még a pénztárcájába is

hangrögzítő 16gb - kémrögzítő

A miniatűr méretek és a kis súly garantálja a zavartalan hangrögzítést bárhol. Hordozható kompakt kialakításának köszönhetően a hangrögzítőt mindig egyszerűen tárolhatja, vagy például kémeszközként elrejtheti a zsebében, így titkos vagy diszkrét beszélgetéseket, vagy különféle hangrészleteket rögzíthet. A hangrögzítő ideális mobil felvevő hangrögzítéshez hosszabb távolságokból. A készülék MP3 lejátszó funkciót is kínál kedvenc dalaihoz, melyeket a mellékelt USB adatkábellel átvihet a készülékre.

hangrögzítő ultra vékony kém

Digitális hangrögzítő - 16 GB belső memória . A készülék 4 funkciót kínál egyben - hangrögzítés, mp3 lejátszó, USB meghajtó, automatikus hangrögzítés - elindul, ha megnövekedett zajszintet észlel . Ez egy innovatív készülék, amely ötvözi az elegáns dizájnt és egyben kellemes dizájnt, hogy minden funkcióját ki tudja használni. A digitális diktafon kiváló minőségben rögzíti a hangot a környezeti zaj csökkentésének köszönhetően, így kiválóan kiegészíti a tréningeket, üzleti megbeszéléseket, üzleti és egyéb beszélgetések rögzítését. A beépített 16 GB-os memória bőséges tárhelyet biztosít a hosszan tartó hangfelvételek rögzítéséhez – akár 192 órányi felvételt is, köszönhetően a beépített lítium akkumulátornak is, amely körülbelül 150 órányi folyamatos rögzítésre használható.

mini multifunkciós hangrögzítő

A hangérzékelés funkció fontos – az automatikus felvétel a hang rögzítésekor indul el

A felvevő MP3-lejátszóként is szolgál a beépített memóriának köszönhetően, amelyhez USB-kábellel rögzítheti kedvenc dalait, vagy lejátszhatja a rögzített beszélgetéseket, majd fejhallgatón keresztül hallgathatja azokat. A beépített 16 GB-os memóriára különféle egyéb fájlok is feltölthetők, így a hordozható USB flash meghajtó klasszikus funkcióját is ellátja. A mini diktafon miniatűr méreteinek köszönhetően egy hordozható és praktikus felvevő eszköz, amely különféle élethelyzetekben használható, amikor a hangrögzítés észrevétlen módjára is szükség van.

kompakt pénztárca hangrögzítő hitelkártya

Mindössze 4 mm vastag - feltűnő, szuper könnyű és sokoldalú diktafon

ultravékony vékony rejtett hangrögzítő

Jellemzők:

Indítsa el az egyérintéses felvételt
Hangrögzítő - ultravékony, mindössze 4 mm
Automatikus rögzítési funkció hangérzékelés esetén
MP3, WMA és WAV lejátszó
USB flash meghajtó 16 GB belső memóriával
Sztereó fejhallgató

Leírás:

Hangfelvételi formátum: WAV
Lejátszás - formátum: WAV / WMA / MP3
Bitráta: 192 KBPS
Frekvencia: 48KHz
Jellemzők: egyérintéses hangrögzítés, automatikus hangrögzítés, mp3 lejátszó
Belső memória: 16 GB
Micro SD kártya támogatás: nem
Tápellátás: beépített újratölthető lítium akkumulátor 750mAh kapacitással
Töltési idő: 3 óra
Felvételi idő (memóriakapacitás): akár 192 óra
Felvételi idő (elem-élettartam): akár 150 óra
Készenléti idő: 30 nap
Fekete szín
Méretek: 8,5x5,4x0,4 cm
Súly: 30g

Csomag tartalma:

1x digitális diktafon
1x sztereó fejhallgató
1x Micro USB kábel
1x Audio kábel
1x kézikönyv.

Hozzászólások

Egyéb termékek