USB töltőkamera FULL HD WiFi + IR éjszakai LED

Termék kódja: 10-545 Kérdésem van
újdonságok USB töltőkamera FULL HD WiFi + IR éjszakai LED
Gyártó OEM
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 53 332 Ft
Ár ÁFA-val 64 000 Ft
- +

Termékleírás USB töltőkamera FULL HD WiFi + IR éjszakai LED

USB töltő kamera FULL HD 220V-ig WiFi + IR éjszakai LED 6m + mozgásérzékeléssel. Feltűnő kamera az otthoni biztonság érdekében. Titkos Wi-Fi 2MP kamera USB adapterbe rejtve FULL HD 1080P felbontással . A fényképezőgép 90°-os látószögű, nagy látószögű objektívje észrevétlenül el van takarva a töltőadapterben. A kamera tápellátása közvetlenül a 230 V-os hálózatról történik – nincs szükség sem újratöltésre, sem elemcserére. Maga az adapter teljes értékű USB töltőként (5V/1A) működik pl. okostelefonokhoz. A kamera vezérlése a HDSmartIPC mobilalkalmazáson keresztül történik, amely Android és iOS kompatibilis.

A fényképezőgépről készült felvétel egy micro SD kártyán tárolódik , amely 128 GB-ig támogatott. A kamera erős IR lámpával rendelkezik az éjszakai látás érdekében, amely akár 6 méteres hatótávolsággal rendelkezik, és teljes sötétségben is képes videót rögzíteni. Az érzékeny CMOS objektív 1920x1080 pixeles FULL HD felbontásban, 25 képkocka/másodperc sebességgel rögzít videót hanggal, és H.264 formátumban van tömörítve. A kamera lencséje 15°-ban felfelé dönthető – a földön elhelyezett általános elektromos csatlakozóaljzatokhoz való használatra.

Rejtett töltő kémkamera FULL HD USB adapterrel

wifi kémkamera USB töltőadapterben

A csomag 4 különböző típusú hálózati csatlakozót tartalmaz – így a világ bármely pontján használhatod ezt az eszközt szállodai szobád figyelésére utazás közben.

usb adapter kamerával - US EU AU UK

A Wi-Fi kapcsolatnak köszönhetően valós időben nézhet videót hanggal számítógépén vagy okostelefonján. A kamera Windows és Mac operációs rendszerekkel működik PC-n, valamint Android és iOS mobiltelefonokon. Az ingyenes HDSMARTIPC mobilalkalmazás letöltése után telefonon keresztül vezérelheti a kamerát. Az alkalmazásban beállíthatja a felvétel minőségét, a hangot, elforgathatja és megfordíthatja a képet stb. Ezenkívül beállíthatja a mozgásérzékelést, az éjszakai látást és megtekintheti a kamerában tárolt felvételeket.

Ez egy többfunkciós eszköz, amely valós idejű videót vagy fényképeket tud rögzíteni , és mozgásérzékelő funkcióval rendelkezik (az adathordozón való helytakarékosság érdekében). Minden adat a micro SD kártya külső memóriájába kerül rögzítésre maximum 128 GB méretig a hosszú távú rögzítéshez (az SD kártya nem tartozék). A kamera WiFi-n keresztül csatlakoztatható Android vagy iOS operációs rendszerrel rendelkező telefonon vagy táblagépen keresztül . Tökéletes eszköz a beltéri monitorozáshoz.

Az adapter teljes funkcionalitású USB-töltőként (5V/1A) működik telefon vagy táblagép töltéséhez

spy camera - usb adapter töltő wifi kamerával

A kamera "LIVE STREAM VIDEO" - élő videót sugároz, amelyet Wi-Fi-n keresztül nézhet meg . A P2P LAN felügyelet 50 méterig lehetséges. Ha Wi-Fi routeren keresztül csatlakozik, a világ bármely pontján megtekintheti a kamera képét. Ha mozgásérzékelést észlel, a kamera e-mail értesítést küld.

Mozgásérzékelés funkció – a felvétel csak akkor indul el, ha mozgást érzékel a szobában

rejtett kamera - usb töltő

Az adapterbe rejtett, éjjellátóval ellátott, nem feltűnő FULL HD kamera otthon, irodában, tanteremben, üzletben, raktárban...

usb adapter kamerával - éjjellátó

Jellemzők:

plusz USB adapterbe rejtett kamera
plusz Éjszakai látás akár 6 méterig
plusz Betekintési szög: 90°
plusz Mozgásérzékelés
plusz Wi-Fi kapcsolat - online megfigyelés - élő közvetítés
plusz Videófelbontás: 1920x1080 Full HD 25 fps hanggal


Leírás:

Érzékelő: CMOS 2MP
Betekintési szög: 90°
Videó felbontás: 1920x1080p
Képkocka másodpercenként: 25 fps
WiFi: igen
Tömörített formátum: H.264
Mozgásérzékelés: igen
Memóriakártya típusa: micro SD kártya 128GB-ig, Class 10
Mobil alkalmazás: igen, Androidra és iOS-re
Áramfelvétel: 300mA /3,7V
Éjszakai látás: igen, IR LED 6 méterig
Operációs rendszerek okostelefonokhoz: Android és iOS
Lejátszó szoftver: VLC/SMplayer
Memóriafogyasztás videó rögzítésekor: 20 MB/1 perc.
Felhasználás: belső
USB bemenet: 5V/1A
Tápellátás: 230V-os hálózatra

Csomag tartalma:

1x adapter (töltő) kamerával
1x USB micro SD kártyaolvasó
4x Csatlakozó más országok hálózatához való csatlakoztatáshoz
1x kézikönyv

Hozzászólások

Egyéb termékek