Valós idejű nyelvfordító - Supreme BTLT 160 kézibeszélő

Termék kódja: 70-015 Kérdésem van
újdonságok Valós idejű nyelvfordító - Supreme BTLT 160 kézibeszélő
Gyártó LEGFŐBB
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 46 668 Ft
Ár ÁFA-val 56 000 Ft
- +

Termékleírás Valós idejű nyelvfordító - Supreme BTLT 160 kézibeszélő

33 különböző nyelv vezeték nélküli fordítója valós időben Supreme BTLT 160 - Fejhallgató (fejhallgató) Bluetooth-kapcsolata okostelefonnal . Online vagy offline használható kézibeszélő fordító. A Supreme BTLT160 fordító egy kompakt fordító, amely fejhallgatóként alkalmazható és használható. Az intelligens beszédfordító 33 nyelvet támogat, például angol, kínai és arab, köztük szlovák és cseh . Különféle funkciókat használhat, ha csatlakozik a dedikált Smartphone alkalmazáshoz, és 8 módot használhat, mint például a "FACE TO FACE MODE" , amely lefordítja a hangot és a szöveget az okostelefonon, amikor beszél a kézibeszélővel, és a "MEETING MODE" , amely a konferencia áttekintése céljából megőrzi az előzményeket.

Supreme BTLT160 - hangfordító fülhallgató, kényelmes digitális tolmács, 33 nyelv azonnali és egyszerű fordítása!

Az utazótáska fordító mini kompakt méretei körülbelül 68 mm x 18 mm x 25 mm, súlya pedig csak 8,6 g. Akkumulátorkapacitása 90 mAh, folyamatos működése akár 5 órán keresztül , az akkumulátor töltése körülbelül 2 órát vesz igénybe. A dedikált alkalmazás kompatibilis az iOS és az Android készülékekkel . Beszéljen minden nyelvet ezzel a valós idejű fordítóval, amely képes lefordítani a beszélt nyelveket az Ön anyanyelvére és fordítva. A Cloud, az Androidhoz és az iOS-hez tartozó mobilalkalmazás, valamint a kétcsatornás Bluetooth 5.0 kézibeszélő valóban kiváló technológiai élmény.
bluetooth fordító

Szeretsz utazni, külföldön dolgozni, vagy új nyelveket szeretnél megtanulni? Tökéletes megoldást kínálunk az Ön számára - a Supreme hordozható készülék , egy egyszerű eszköz, amely valós időben lefordítja a beszélgetéseit! Ha behelyezi a fülhallgatót a fülébe, megérthet bárkit, aki szinte bármilyen nyelven beszél. Ha két ember használja ezt az eszközt, akkor is együtt beszélhetnek, ha egyikük sem ismer közös nyelvet. Ez a platform a Cloud szolgáltatásban fut, de rendelkezésére áll a Bluetooth V.4.2 fejhallgató , amely fokozza az élményt és támogatja a kétirányú kommunikációt a fordítóalkalmazással. A lefordított hangot elküldheti a fülhallgatóra. A fülhallgató használatának nagy előnye a fordítási szolgáltatások által kínált rugalmasság. Használhatja ezt a rendszert beszélgetés indításához egy embercsoporttal. Minden embernek más nyelvű fordítása lehet, irányítással a saját fejhallgatón keresztül.

vezeték nélküli fordító

Ha valós idejű hangfordításra van szüksége, 33 elérhető nyelv áll rendelkezésre . Ha át akar állni szöveggépelésre, a nyelvek teljes száma 59-re nő . A nyelvválasztás folyamatosan növekszik. A rendszer kipróbálása után látni fogja, hogy hihetetlenül jól működik. A fordítónak még zajos környezetben sem lesz problémája a különböző nyelvek felismerése, értelmezése és fordítása. Úgy tűnik, hogy a jövő már eljött, és semmi sem akadályozza meg abban, hogy valós időben, közvetlenül a füledbe beszélj egy másik emberrel.

nyelvfordító

Könnyen kezelhető

Ez a vezeték nélküli Bluetooth fordító egy iOS és Android kompatibilis alkalmazással működik, amely minden beszélgetést lefordít az Ön számára, beleértve a verbális és vizuális elemeket is, amikor csatlakozik. Ezenkívül a fülhallgató használható hívások közvetlen fogadására is.

fordító a kézibeszélőben

Praktikus kialakítás - kényelmes viselet

A Supreme kézibeszélő nemcsak remek fordító készülék, de tiszta és tiszta telefonhívásokat is biztosít. A dizájn puha és könnyű, kényelmes a fülének. Az akkumulátor legfeljebb 5 órán át használható, és könnyen tölthető.

valós idejű fordító

33 nyelv valós idejű fordításra - 59 nyelv szöveges formában

Valós idejű hangfordítás, 33 elérhető nyelv áll rendelkezésre, és további információkat fokozatosan adunk hozzá. Ha át akar állni szöveggépelésre, a nyelvek teljes száma 59-re nő.

Fordítási nyelvek: arab, kínai (mandarin), kínai (kantoni), Cseh , dán, holland, angol (Ausztrália), angol (Kanada), angol (Egyesült Királyság), angol (Egyesült Államok), finn, francia, német, görög, héber, hindi, magyar, indonéz, olasz, japán, koreai, Lengyel, portugál (Brazília), portugál (Portugália), román, orosz, szlovák, spanyol (Spanyolország), spanyol (Egyesült Államok), svéd, thai, török ​​és még sok más ...


Supreme Bluetooth fordító - 6 fő mód és 2 további mód

fordító 33 nyelv
vezeték nélküli nyelvfordító

Szemtől szemben mód: valós időben kommunikáljon azokkal az emberekkel, akikkel útközben találkozik, mindenki a saját nyelvén beszél és hall.
Találkozási mód: valós időben kommunikálhat az emberekkel egy értekezleten, konferencián vagy szemináriumon, mindenki a saját nyelvén beszél és hall.
Közvetlen beszélgetési mód: valós időben kommunikálhat egy másik személlyel bárhol, mindenki a saját nyelvén beszél és hallgat.
Csoportos beszélgetési mód: valós időben kommunikáljon különböző helyekről érkező embercsoporttal, akik mindegyikük a saját nyelvén beszél és hallgat.

Műsorszórási mód: beszélgetés egy embercsoporttal, a műsorvezető a saját nyelvén beszél, minden közönség a saját nyelvén hallhat.
Nyelvtanítási mód: gyakoroljon és tanuljon nyelveket egy korszerű hangfordítóval.
Offline mód - szöveges üzenetek: szövegek beírása és lefordítása a kívánt nyelvre.
Offline mód - fényképezőgép: készítsen egy fényképet a szövegekkel, és a készülék azonnal lefordítja a szükséges nyelvre.

kézibeszélő fordító

Specifikációk:
Modell: BTLT-160
Bluetooth verzió: V 5.0, hatótávolság 10 méter
Támogatott Bluetooth-profil: HEP, A2DP, HSP, AVRCP
Bemeneti / kimeneti típus: USB 2.0 mini, Micro USB * 1, MIC * 1
Beépített akkumulátor: Li-Polymer akkumulátor 90mAh
Töltési idő: 2 óra, DC 5 V
Készenléti idő: 120 óra
Folyamatos munkaidő: 5 óra
Mikrofon: igen, beépített
Hangszóró: hangszóró 8 mm-es mozgó tekerccsel
Manuális gombok: bekapcsológomb, beszédgomb, hangerőgombok +/-.
Érintse meg a gombot
Kompatibilis operációs rendszer (az APP számára): Android 5.0+, IOS 10.0+
Elérhető színek: fekete
Felületkezelés: gumibevonat
A termék méretei: 68 x 18 x 25 mm
A termék súlya (kiegészítők nélkül): 8,6 g

A csomag tartalma:

1x headset fordító
1x USB töltőkábel
3x cserélhető szilikon fülhallgató fedél
1x felhasználói kézikönyv

Hozzászólások

Egyéb termékek