Vezeték nélküli adó - WiFi doboz tolató kamerák számára

Termék kódja: 19-037 Kérdésem van
Gyártó PROFIO
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 26 668 Ft
Ár ÁFA-val 32 000 Ft
- +

Termékleírás Vezeték nélküli adó - WiFi doboz tolató kamerák számára

Vezeték nélküli adó - WiFi doboz a kamerák tolatásához - mobil kapcsolat alkalmazáson keresztül. A tolatókamera könnyű telepítése és megjelenítése a mobiltelefonon.   Ideális választás az Ön számára tolatókamera használatához a monitor telepítése nélkül. Ehhez a WiFi átalakítóhoz csak mobiltelefonjára és bármilyen tolatókamerára van szüksége, amely rendelkezik video cinch csatlakozóval. A fényképezőgépen nincs szükség monitorra. A Google Playről vagy az iTunes alkalmazásból letöltheti a WIFI AVIN nevű alkalmazást, amely lehetővé teszi, hogy mobiltelefonon keresztül csatlakozzon egy Wifi dobozhoz.

Támogatás mind az Android, mind az iOS rendszerhez. A tolatókamera képe megjelenik a mobiltelefonján. A wifi adó hatótávolsága 10 m, ami elég ahhoz, hogy a készüléket személygépkocsikba és furgonokba telepítsük. A telepítés nagyon egyszerű. A Wifi átalakító három csatlakozóval rendelkezik. Az egyik egy wifi-csatlakozó tápcsatlakozója, amely állandó tápegységhez vagy autója fényszóróihoz csatlakoztatható.

wifi adó doboz tolató kamera

A második kábel arra szolgál, hogy csatlakoztassa a video cinch csatlakozót a kamerától. Csatlakoztassa az áramellátást a harmadik csatlakozóhoz. A fényképezőgépet közvetlenül a Wifi dobozból kapja az áramellátás, így könnyebbé válik az Ön számára, mert nem szükséges a tápkábelt csatlakoztatnia a fényképezőgéphez. Amint a mobiltelefon a wifi hálózaton keresztül csatlakozik az adóhoz, az alkalmazás automatikusan elindítja és megjeleníti a tolatókamerát. Amikor a tápcsatlakozót a tolatólámpákhoz csatlakoztatja, a Wifi doboz csak akkor kapcsol be, ha visszafelé mozog. A tolatás után 7 másodpercre van szükség a wifi hálózat létrehozásához, és elindítja az alkalmazást, amely megjeleníti a tolatókamerát. Állandó tápegységre történő telepítéskor az indítás után létrejön a wifi hálózat . Ezután csak kattintson a mobilalkalmazás ikonjára a tolatókamera megtekintéséhez.

wifi átalakító autóhoz

Tisztelő kamera megjelenítése a mobiltelefonján
A Google Playen keresztül letöltött alkalmazás révén minden egyszerű
A tolatókamerához nem kell monitort telepítenie
A teljes eszköz egyszerű telepítése

Specifikációk:

Támogatás op. rendszer: Android, iOS
Az átvitel frekvenciája: 2400 MHz-2483,5 MHz
Hatótávolság: 10m
Képkockasebesség: 30 kép / mp
Videó felbontás: VGA 640x480
Tápegység: DC 12V
Áramfogyasztás: 110mAh (max)
Vízálló: igen
Súly: 80g
Méretek: 78x43x18mm
Üzemi hőmérséklet: -10 ° C és + 50 ° C között
Működési páratartalom: 15% -85%


Csomag tartalma:

1x Wifi adó
1x antenna
1x tápkábel

Hozzászólások

Egyéb termékek