Vezeték nélküli fülhallgató kém + 5W erősítő Hitelkártya formáj

Termék kódja: 09-041 Kérdésem van
Gyártó OEM
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 56 668 Ft
Ár ÁFA-val 68 000 Ft
- +

Termékleírás Vezeték nélküli fülhallgató kém + 5W erősítő Hitelkártya formáj

Vezeték nélküli fülhallgató kém + 5W erősítő Hitelkártya formájában. Ez a láthatatlan készlet kém fejhallgató és erősítő nagyon kényelmes és zavartalan. Láthatatlan fülhallgató - nano mini kém fülhallgató + 5W erősítő a biztonság és a diákok számára (vizsgák) ideális mikro fejhallgató az Ön számára. Kém-kézibeszélő bluetooth 5W vezeték nélküli erősítővel (hitelkártya formájában) , amelybe mobil SIM-kártyát helyezhet be. Egyszerűen helyezze el a hitelkártyáját az ingébe vagy a zsebébe. A készülék aktiválása nagyon egyszerű. Csak helyezze be a SIM-kártyát a bluetooth dobozba hitelkártya formájában, és kapcsolja be a készüléket. A hitelkártya alakú vezérlődoboz nem tartalmaz más kábelt, mert minden beépített (mikrofon és erősítő).

Mindenki ismeri az életed helyzetét, ha értékelnéd, hogy valaki tanácsot tud adni neked, vagy nehéz helyzetben segíthet, és bárki nem tud róla. A tesztelés, a vizsgák, a kereskedők üzleti találkozókon és más helyzetekben történő megismerésére készül. A továbbfejlesztett kém fülhallgató egy forradalmian új eszköz, amely lehetővé teszi, hogy valaki távoli használatával csatlakozzon a mobiltelefonjához, de anélkül, hogy bárki tudná róla.

kém fülhallgató + bluetooth hitelkártya

A fülhallgatókészülék jó jelzéséhez és a beépített mikrofonhoz való jó hangátvitelnek olyan közel kell lennie, mint a mini fejhallgató és a száj. A legjobb, ha ing, mellény vagy dzseki zsebébe helyezi. A mini fülhallgatót fülbe helyezzük, és 5W teljesítményű nagy teljesítményű erősítővel vezeték nélkül továbbítjuk a vevőt, ahol a jelet hangra alakítják át. A kommunikáció érzékeny mikrofont tartalmaz , amely beépített eszköz. A SIM-kártya hívása után a készülék automatikusan fogad egy hívást, és elkezdheti a kommunikációt.

Javasoljuk, hogy az ügyfelek ne vásároljanak olcsó imitációt a kém fülhallgató gyenge minőségéről a nem ellenőrzött eladókon keresztül.

A kém fülhallgató garancia - 24 hónap. Szakértői tanácsadás és szolgáltatás.

A kém fülhallgatót úgy alakították ki, hogy illeszkedjenek a füldugóba - hogy elképzelhetetlenek legyenek. Nem mérgező anyagból készül. Spy fülhallgató eladó nagy áron, amit online vásárolhat az e-shopunkban. Nézze meg ajánlatunkat, és keresse meg, amit keres.

a kém láthatatlan fülhallgató használata

A népszerű kém fülhallgató legújabb modellje . Az előző modellhez képest javult az anatómiai forma, hogy képes legyen a fül teljes tömítésére a környezeti szivárgás ellen. A kézibeszélő a legújabb érzékeny vevőegységből (tekercsből) áll, egy stabil mikro hangszóróról , amely nagyon világos és tiszta hangot kínál, minimális zajjal. A fülhallgatót egy miniatűr gombelem táplálja. A fülhallgató könnyen behelyezhető a fülcsatornába. A fülhallgatón egy átlátszó horog van rögzítve, amellyel a fülhallgatót a fülről ki lehet venni. A még könnyebb kezelhetőség érdekében a kézibeszélőnkben a mágneses csipeszeket kínáljuk . Akkumulátor, amely akár 7 órát is tartalmaz.

vezeték nélküli fülhallgató kém

Jellemzők:

Professzionális tervezés, kiváló hangminőség
Ergonomikus kialakítás, kényelmes kezelés
Akkumulátor élettartama 7 óra
Bluetooth-kapcsolat mobileszközzel.
Egyszerű kezelés és hívások fogadása.
Támogassa a kihangosítást a kétirányú kommunikáció érdekében.

Műszaki adatok:

Frekvencia-válasz: 180Hz-5600Hz
A torzítás mértéke <2%
Kimenet: 115 db
Optimális érték: 40 db
Érzékenység: <100 db
Üzemi áram: 0,65 mA
Zaj: 20 db
Erősítő: 5W
Beszélgetési idő egy díjért: 12 óra
Üzemi hőmérséklet: -10 ° C - 60 ° C
Akkumulátor típusa: SR416SW 337
Az akkumulátor élettartama: akár 7 óra
Méretek / súly: 13x6mm / 0,5 g
Csomag méret / tömeg: 52x42x14mm / 0,8 g


A csomag tartalma:

1x Spyinvisible fülhallgató
1x A vezérlődoboz (hitelkártya formájában), beépített erősítővel és mikrofonnal a SIM-kártyán
1x USB-kábel
1x akkumulátor
1x Kézikönyv

Hozzászólások

Egyéb termékek