Visszahúzható 7" -os LCD monitor 2 WiFi kamerával és DVR funkci

Termék kódja: 19-074 Kérdésem van
Gyártó PROFIO
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 106 668 Ft
Ár ÁFA-val 128 000 Ft 151 600 Ft
- +

Termékleírás Visszahúzható 7" -os LCD monitor 2 WiFi kamerával és DVR funkci

Visszafelé 7 "LCD monitor 2 WiFi kamerával és DVR funkcióval . Videofelvétel rögzítése és 128 GB-os SDXC memóriakártyán tárolja. A rekordot VGA felbontásban és 128 GB-os memóriakártyán rögzítjük. óra (8 nap) rekord egy fényképezőgép vagy 50 óra összes 4 kamera. Digitális, vezeték nélküli hálózati garantálja a jelátvitel max 100m, és a jel is elég erős, hogy ne zavarják a nagy fém alkatrészek a jármű vagy a rakomány. A videofelvétel mellett a micro sd hangfelvételeket is tárol .

IP66 védelemmel rendelkező autók, teherautók és mezőgazdasági gépek profi felügyeleti rendszere. Ezt az innovatív technológiát a PROFIO Electronics szállítja. A jelátvitel a kamerákból származó Wifi-jel alapján működik , ami megkönnyíti a kamerák telepítését, és a fő előnye, hogy nem korlátozza a csatlakozó kábelek húzásával. Ezen túlmenően ez a visszavezető rendszer szintén javul, mert a monitor DVR-felvevőként is szolgál.

kétkamerás parkolási rendszer

Ez a készlet 1x vezeték nélküli DVR 7 "monitorot tartalmaz az autóban és 1x vezeték nélküli fordított kamerával (csatlakoztathat még két WiFi hátrameneti kamerát). A kamerával felszerelt monitor állítható konzolral van ellátva, amelyet a kívánt helyre helyezhet el. széles körű használat, köszönhetően a nagy teljesítményű WiFi antenna alkalmas nem csak az autók, hanem van, minibusz, autóbusz, teherautó, pótkocsi és egyéb járművek. IP szintű kamera védelem akár IP66 vízálló, porálló és ellenálló kár.

WiFi visszaállító szett DVR-felvevővel és extra széles wifi-kapcsolattal 100 m-ig.

parkolás kamerák wifi LCD monitor

Lehetőség van akár 4 WiFi kamera csatlakoztatására a WiFi DVR monitorhoz egyidejűleg, különösen nagyobb motoros járművekre történő telepítésekor, ahol több nézetre van szükség különböző szögekből. Ezzel a rendszerrel pontosan tudja, mi van a jármű mögött vagy körül. A LED-monitor kontrasztja 300: 1 800x480 felbontással. A 150 ° -ig terjedő széles látószögű objektív infravörös éjszakai látással is rendelkezik. A WiFi jel 100 m-ig terjedő tartományban van , ami garantálja, hogy a visszavezető kamera minőségi vételt kap. A monitor egyszerű OSD menüvel rendelkezik , amelyen keresztül beállíthatja a fényképezőgépet az Ön igényeinek megfelelően. Az LCD monitoron mind a négy kamerát egyszerre több változatban is megjelenítheti, hogy két kamerát jelenítsen meg, vagy váltson a kamerák között. A kapcsolóáramkörön keresztül a fényképezőgép a visszafelé irányított lámpákhoz csatlakoztatható, hogy a váltáskor automatikusan váltson a kiválasztott kamerára.

A kamerákkal ellátott LCD-monitor különböző módon csatlakoztatható, a hátramenet vagy a jármű elindítása után bekapcsol. A DVR monitornak van egy kép tükrözési funkciója is, amely lehetővé teszi, hogy a kamerákat a jobb és a bal oldali oldalról megjelenítse. Tartalmaz egy távvezérlőt is , amely egyszerűsíti a vezérlést a kamerák váltásakor, vagy gyorsan beállítja a képet.

Lehetőség a fényképezőgép funkcióinak tükrözésére + lehetőség arra, hogy az LCD-n minden kamerát egyszerre vagy minden egyes kamera külön-külön láthasson

Abban az esetben, ha a monitort másképp kell szerelni, mint a konzolon (ami a csomagban található), ajánlatainkban további három típus áll rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik, hogy a monitorot könnyen elérhető helyre lehessen csatolni.

vezeték nélküli kamera hátrameneti készlet

  • WiFi DVR 7 "TFT monitor
  • DVR felvételi funkció akár 4 kameráról
  • A monitor lehetőséget biztosít akár 4 WiFi kamera csatlakoztatására
  • Szerelés kábelek húzása nélkül

A műszaki előírások figyelése:

Modell: Profio Clear View S7
7 "TFT monitor
Rendszer: PAL / NTSC
Aspect satio: 16: 9
A monitor felbontása: 800 x 480
Bemenetek: 4 csatornás 2,4 G WiFi videojel bemenet
Kontraszt: 300: 1
Állítható: fényerő, kontraszt, szín
Tápegység: DC 12V-24V
Áramfelvétel: 5W
Üzemi hőmérséklet: -10 ° C és 60 ° C között
Tárolási hőmérséklet: -20 ° C és 70 ° C között
Méretek: 180 x 121 x 24 mm

A fényképezőgép műszaki adatai:

Modell: Profi parkoló kamera S7
Képérzékelő: SHARP 1/4 CMOS
Felbontás: 420 TV-vonal
WiFi kapcsolat: 2,4G WiFi 100 méteres tartományban
Minimális világítás: 1 LUX
IR éjszakai látás: igen
Megtekintési szög: 150 °
IP védelem: IP 66 vízálló, porálló, károsodásálló
Áramfelvétel: 3W
Üzemi hőmérséklet: -10 ° C és 60 ° C között
Tárolási hőmérséklet: -20 ° C és 70 ° C között
Méretek: 86,5 x 77 x 75 mm

Csomag tartalma:

1x 7 "TFT WiFi DVR monitor
2x WiFi fordított kamera
1x Távirányító
1x Kézikönyv

parkolási kamerák tartozékokat állítanak be

Hozzászólások

Egyéb termékek