WiFi HD megfigyelő kamera + mozgásérzékelés

Termék kódja: 10-136 Kérdésem van
újdonságok WiFi HD megfigyelő kamera + mozgásérzékelés
Gyártó OEM
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 40 000 Ft
Ár ÁFA-val 48 000 Ft
- +

Termékleírás WiFi HD megfigyelő kamera + mozgásérzékelés

A WiFi HD megfigyelő kamera + mozgásérzékelés célja, hogy megvédje a szeretteit és a tulajdonát a távollétében. Ne hagyd, hogy minden a véletlenre, és mindig és mindenütt tájékozódhasson otthoni helyzetéről . Mini kamera a WiFi támogatásnak köszönhetően lehetőséget kínál az okostelefonhoz bármikor és bárhonnan történő kapcsolódásra. Töltsd le az iOs és Android számára elérhető " Clever Dog " mobilalkalmazást, párosd mindkét eszközt az otthoni WiFi használatával, és figyeld a helyet, ahol a fényképezőgépet helyezte el, például otthon, iroda, üzlet vagy raktár.

biztonsági kamera wifi

A Mini HD fényképezőgép beépített mozgásérzékelővel rendelkezik, amely javítja a használatát, ezért nem kell folyamatosan ellenőriznie otthonát. Ha a mozgást a fényképezőgép térben rögzíti, akkor azonnal megkapja az üzenetet az okostelefonon a rögzített kép mellett, így jól tájékozott a riasztás indításának okairól. Beállíthatja a hangjelzést is (kutya ugatás, csipogás), hogy figyelmeztesse a potenciális elkövetőt, hogy elfogták. A fényképezőgép éjszakai fényképezést is kínál négy nagy teljesítményű infravörös LED segítségével, amelyek lehetővé teszik, hogy akár 5 méteres sötétséget is láthassanak . Ezért otthona 24 órás védelmére támaszkodhat.

wifi monitor kamera

A kamera kétirányú kommunikációt is biztosít, hallgatva és reagálva arra, hogy mi történik a monitorozás közben. A beépített hangszóró és a mikrofon lehetővé teszi, hogy gyorsan kapcsolatba lépjen mobiltelefon vagy PC kapcsolat nélkül, ha két mini HD intelligens kamerája van. Van egy nagy vagy két emeletes ház, és nem akarsz kiabálni a gyerekeknek, hogy ebédidő? Csak használja a mobil alkalmazást, és beszéljen a gyerekekkel a kamerával. A P2P kommunikációs technológia gondoskodik az adatbiztonságról, mivel az adatokat nem tárolja semmilyen külső szerveren. A fényképek és rekordok 32 GB-os mikro SD-kártyán vannak tárolva (nem tartozék). A kiváló minőségű video tömörítéssel akár 7 napos videót is tárolhat egy 32 GB-os micro SD kártyán.

intelligens kamera mozgásérzékeléssel

Jellemzők:

Videó valós időben
Kétirányú kommunikáció
Mozgásérzékelés
Intelligens videó
P2P kapcsolat
Infravörös éjszakai látás

Műszaki adatok:

Objektív: Színes CMOS optika
Videó tömörítés: H.264, 720p HD
Videó felbontás: 720 x 576 @ 15 kép / mp
Hang: Beépített mikrofon és hangszóró
Memória: Támogatja a 32 GB-os micro SD kártyát
Működési hőmérséklet: -10 ~ 60 ° C belső hőmérsékleten
Rendszerintegráció: iOS 6.0 vagy újabb, Android 4.0 vagy újabb verzió
Méretek: (W) 43 mm x (H) 100 mm x (D) 33 mm
Súly: 80 g

Csomag tartalma:

1x Mini intelligens kamera
1x USB kábel
1x Szerelőállvány
1x tasak 3 csavarral
1x Felhasználói kézikönyv

Hozzászólások

Egyéb termékek