Wifi kamera FULL HD távfelügyeleti és kihangosító

Termék kódja: 10-088 Kérdésem van
Gyártó OEM
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 53 000 Ft
Ár ÁFA-val 63 600 Ft
- +

Termékleírás Wifi kamera FULL HD távfelügyeleti és kihangosító

Wifi kamera ébresztőóra FULL HD távfelügyelet és a kihangosító és a másik kém fényképezőgép vásárlás online - elfogadható áron. Vásárlás szakemberek. Vezeték nélküli kamera riasztás az ideális megoldás a hosszú távú és nem feltűnő ellenőrzés. Ez rögzíti a videót a valós időben a felbontás 1280x720 képpont egy frame rate 30 fps.

1/4 CMOS lencse látószöge 160 °, ami lehetővé teszi, hogy nyomon nagy területen. A kamera is van éjjellátó infravörös LED-ek, amelyek lehetővé teszik, hogy megnézze a kép még teljes sötétségben is. Videó tárolt külső micro SD / TF kártya maximum 32 GB. Ébresztőóra fényképezőgép tápellátását egy 4000 mAh-s lítium akkumulátor, amely képes rögzíteni maximum 6 óra. Ön is használja a lehetőséget, állandó áramellátás USB adapter, ami lehetővé teszi a folyamatos felvételt 24/7.

WiFi ébresztőóra Camera HD

Fényképezőgép riasztó is van mozgásérzékelés funkció, amit menti a hely a kártyán, mert a kamera készenléti állapotban van, és elkezdi a felvételt, ha a mozgást érzékel. Az adatfolyam video felvétel 1 GB óránként. Keresztül WiFi kapcsolat, akkor csatlakozni ébresztőóra a kamerát egy mobiltelefon, vagy tablet PC, akkor csak le kell tölteni az alkalmazást CAMWF, amely támogatja az Android operációs rendszer, iOS vagy a mellékelt telepítő CD találsz szoftvert a PC. Ez lehetővé teszi, hogy rögzítsék, és nézni a video streaming WiFi-n keresztül, valós időben.

HD kamera ébresztőóra

Vekker beépített hangszóró és mikrofon, amely együttes alkalmazásával lehet használni a távoli hallgatni. Így hallani mindent körül riasztás történik, és a hangszóró fog használni a távoli kommunikációt. Az alkalmazás is megadhat egy adott időintervallumban, amikor a kamera köpet felvétel vagy fotózásra. Ez az ébresztőóra alkalmas emberek, akik kevésbé jártasak technikailag. Mivel a konfiguráció és csatlakozni a wifi router nagyon egyszerű (hasonló mobiltelefon-kapcsolat a WiFi hálózathoz). Miután egy ilyen kapcsolat a helyi wifi router, akkor csatlakoztassa a fényképezőgépet bárhol a világon, ahol internet áll rendelkezésre.

mobil alkalmazás

Jellemzők:

  • Rejtett kamera ébresztõóráját
  • Vezeték nélküli átvitel a képet valós időben
  • Lehetőség állandó áramellátás
  • Mozgásérzékelés funkció
  • IR LED éjjellátó teljes sötétségben

Műszaki adatok:

Képérzékelő: HD 1280x720
Objektív: 1/4 CMOS
Képfrissítés: 30 fps
Formátum: MP4
Tömörítési formátum: H.264 Dual-stream
Memória kártya: Micro SD / TF kártya max. 32 GB
Áramellátás: 4000mAh lítium akkumulátor
Vezeték nélküli kapcsolat: IEEE802.11
Vezeték nélküli üzemmód: AP / STA

Tartalom:

1x Ébresztőóra WiFi kamera
1x USB kábel
1x Power Adapter
1x Kézi

Hozzászólások

Egyéb termékek