Wifi kém kamera, vízálló 16 GB memóriával

Termék kódja: 10-191 Kérdésem van
Gyártó OEM
Termékek elérhetősége előrendelés
Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
Nettó ár 50 000 Ft
Ár ÁFA-val 60 000 Ft
- +

Termékleírás Wifi kém kamera, vízálló 16 GB memóriával

Wifi kém kamera, vízálló 16 GB memóriával. A multifunkcionális órák 16 GB-ig beépített memóriával, LED-es lámpával és élő közvetítést támogatnak az Android és az iOS számára elérhető alkalmazáson keresztül. A kamerával rendelkező kémóra minden alkalomra és ruházathoz megfelelő. Függetlenül attól, hogy a vacsorákon a barátaival, a munkahelyen vagy a szabadtéri tevékenységekre használja-e őket. Ezekbe az órákba beletartozik egy zavaró kém videokamera és egy fényképezőgép. Videokamera vagy fényképezőgép lesz bárhol és bármikor, és csodálatos pillanatokat vagy fontos információkat rögzíthet. Ezek a kémóra egy divatos óra és egy rejtett kémkamera csúcstechnológiájú kombinációja, 1280x720P HD felbontással és 90º felvételi szöggel.

Többfunkciós óra WiFi HD kamerával

Wifi kém kamera

Ezeket az órákat online közvetlenül meg lehet vásárolni az e-üzletben. A 16 GB-os beépített memória elegendő kapacitást biztosít video, audio és fényképek számára. Az órában van egy dióda, amelyet manuálisan bekapcsolhat a LED-es világításhoz. Ez segíti a videofelvételt gyenge fényviszonyok között. A nagy megvilágítású LED vészvilágításként is használható. A vészvillogón (villogó) kívül a LED-es diódát erős fény vagy közepes módra is állíthatja.

LED-es fény az órában

óra kamerával és led lámpával

Az óra létrehozhatja saját WIFI-hálózatát , amelyhez mobiltelefonján keresztül csatlakozhat az Androidra és az iOS-re elérhető alkalmazáson keresztül - ezáltal valós időben nézheti meg az ÉLŐ kameraképeket . Lehetséges képek és videók letöltése az alkalmazáson keresztül - mivel nem kell manuálisan csatlakoztatnia az órát a számítógéphez. Az óra IPX7 tanúsítvánnyal rendelkezik (ami vízállóságot jelent) - így a legigényesebb körülményekhez is megfelelő.

Vízálló óra IPX7 kameravédelemmel

vízálló órák kamerával

Műszaki adatok:

Videó felbontása: HD 1280 x 720P
Videoformátum: AVI
Videokód: H.264
Kamera felbontása: 5,0 megapixel
LED fényerő: 10 lumen
LED üzemmód: erős / gyenge / vészhelyzet
Memória: 16 GB
Hangfelvétel: igen
Elem típusa: Beépített újratölthető polimer lítium-ion akkumulátor
Videofelvétel ideje: Teljes feltöltés esetén akár 90 perc
Töltési típus: mágneses töltőkábel
Vízálló osztály: IPX7
Támogatja: Android OS / Apple iOS / PC
Órák mérete: 5,3 (átmérő) x1,9 (T) cm
Nettó súly: 55 g

Csomag tartalma:

1x kamera néz
1x töltőkábel
1x Kézi

Hozzászólások

Egyéb termékek