WiFi visszaállító készlet 3 fényképezőgép + 7" -os LCD monitor

Termék kódja: 19-075 Kérdésem van
Gyártó PROFIO
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 120 000 Ft
Ár ÁFA-val 144 000 Ft 179 600 Ft
- +

Termékleírás WiFi visszaállító készlet 3 fényképezőgép + 7" -os LCD monitor

WiFi visszafordítjuk készlet 3 kamera + 7" LCD monitor felvétel micro SD kártya és tartomány 100m-ig. Sokoldalú vezeték nélküli tolató rendszer járművek, azaz a buszok, teherautók, furgonok. Ez a felvétel egy kamera rögzíti és tárolja azt egy SDXC memóriakártya akár 128 GB. A rekord kerül rögzítésre VGA felbontás és a 128 GB-os memóriakártyára mentheti több mint 200 óra (8 nap) rekord egy fényképezőgép vagy 50 óra összes 4 kamera. Digitális, vezeték nélküli hálózati garantálja a jelátviteli akár 100 m, és a jel elég erős ahhoz, hogy ne zavarja a jármű vagy a rakomány nagy fémrészeit, a videofelvétel mellett a micro sd hangfelvételeket is tárol .

Tolató kamerák monitor - 3x wifi kamera + LCD 7" lehetőséggel felvétel SD kártyára (Hang + video) PROFIO elektronika. A szett fejlesztették igényes közlekedési és munkahelyi helyzetekben merülnek fel, amikor a vezetés mezőgazdasági járművek vagy munkagépek. A jel A sebességváltó a kamerákból származó Wifi-jelzés alapján működik , ami megkönnyíti a kamerák telepítését, és a fő előnye, hogy nem korlátozza a csatlakozó kábelek húzását .

wifi fordított autóskamerák

Ez a készlet 1x vezeték nélküli DVR 7 "monitort tartalmaz az autóban és 3x vezeték nélküli fordított kamerával (1 további WiFi visszahúzó kamerát csatlakoztathat.) A kamerával felszerelt monitor állítható konzolral van ellátva, amelyet a kívánt helyre helyezhet el. széles körű használat, köszönhetően a nagy teljesítményű WiFi antenna alkalmas nem csak az autók, hanem van, minibusz, autóbusz, teherautó, pótkocsi és egyéb járművek. IP szintű kamera védelem akár IP66 vízálló, porálló és ellenálló kár.

WiFi visszaállító szett DVR-felvevővel és extra széles wifi-kapcsolattal 100 m-ig.

vezeték nélküli kamerák parkoláshoz

Lehetőség van akár 4 WiFi kamera csatlakoztatására a WiFi DVR monitorhoz egyidejűleg, különösen nagyobb motoros járművekre történő telepítésekor, ahol több nézetre van szükség különböző szögekből. Ezzel a rendszerrel pontosan tudja, mi van a jármű mögött vagy körül. A LED-monitor kontrasztja 300: 1 800x480 felbontással. A 150 ° -ig terjedő széles látószögű objektív infravörös éjszakai látással is rendelkezik. A WiFi jel 100 m-ig terjedő tartományban van , ami garantálja, hogy a visszavezető kamera minőségi vételt kap. A monitor egyszerű OSD menüvel rendelkezik , amelyen keresztül beállíthatja a fényképezőgépet az Ön igényeinek megfelelően. Az LCD monitoron mind a négy kamerát egyszerre több változatban is megjelenítheti, hogy két kamerát jelenítsen meg, vagy váltson a kamerák között. A kapcsolóáramkörön keresztül a fényképezőgép a visszafelé irányított lámpákhoz csatlakoztatható, hogy a váltáskor automatikusan váltson a kiválasztott kamerára.

A kamerákkal ellátott LCD-monitor különböző módon csatlakoztatható, a hátramenet vagy a jármű elindítása után bekapcsol. A DVR monitornak van egy kép tükrözési funkciója is, amely lehetővé teszi, hogy a kamerákat a jobb és a bal oldali oldalról megjelenítse. Tartalmaz egy távvezérlőt is , amely egyszerűsíti a vezérlést a kamerák váltásakor, vagy gyorsan beállítja a képet.

Lehetőség a fényképezőgép funkcióinak tükrözésére + lehetőség arra, hogy az LCD-n minden kamerát egyszerre vagy minden egyes kamera külön-külön láthasson

Abban az esetben, ha a monitort másképp kell szerelni, mint a konzolon (ami a csomagban található), ajánlatainkban további három típus áll rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik, hogy a monitorot könnyen elérhető helyre lehessen csatolni.

fordított készlet 3 kamerát és dvr monitorot

WiFi DVR 7 "LED monitor

DVR felvételi funkció akár 4 kameráról

A monitor lehetőséget biztosít akár 4 WiFi kamera csatlakoztatására

Szerelés kábelek húzása nélkül

A műszaki előírások figyelése:

Modell: Profio Clear View S7
7 "LED monitor
Rendszer: PAL / NTSC
Képarány: 16: 9
A monitor felbontása: 800 x 480
Bemenetek: 4 csatornás 2,4 G WiFi videojel bemenet
Kontraszt: 300: 1
Állítható: fényerő, kontraszt, szín
Tápegység: DC 12V-24V
Áramfelvétel: 5W
Üzemi hőmérséklet: -10 ° C és 60 ° C között
Tárolási hőmérséklet: -20 ° C és 70 ° C között
Méretek: 180 x 121 x 24 mm

A fényképezőgép műszaki adatai:

Modell: Profi parkoló kamera S7
Képérzékelő: SHARP 1/4 CMOS
Felbontás: 420 TV-vonal
WiFi kapcsolat: 2.4G WiFi 100 méteres tartományban
Minimális világítás: 1 LUX
IR éjszakai látás: igen
Megtekintési szög: 150 °
IP védelem: IP 66 vízálló, porálló, károsodásálló
Áramfelvétel: 3W
Üzemi hőmérséklet: -10 ° C és 60 ° C között
Tárolási hőmérséklet: -20 ° C és 70 ° C között
Méretek: 86,5 x 77 x 75 mm

Csomag tartalma:

1x 7 "LED WiFi DVR monitor
3x WiFi fordított kamera
1x Távirányító
1x Kézikönyv

kamera vezeték nélküli tartozékok parkolása

Hozzászólások

Egyéb termékek

újdonságok kedvezmény
újdonságok kedvezmény