WT2 Plus digitális tolmács - fordítás bluetooth fejhallgatón

Termék kódja: 70-001 Kérdésem van
Gyártó IDŐKETTLE
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 90 000 Ft
Ár ÁFA-val 108 000 Ft
- +

Termékleírás WT2 Plus digitális tolmács - fordítás bluetooth fejhallgatón

A WT2 Plus digitális tolmács - a bluetooth fejhallgatón keresztüli online fordítás a piacon a TOP fordítója és a jövő leginkább várható fordítója. Vezeték nélküli fejhallgatók az intelligens fordítóval, amelyek a kommunikációhoz való evolúciót biztosítják, a nyelvi akadályoktól függetlenül. A beszédfordító mesterséges intelligenciával rendelkezik a kényelmes, időzített fordításhoz közvetlenül a fejhallgatón keresztül, ami azt jelenti , hogy nem kell közvetlenül az okostelefonján keresztül lefordítania .

Ez a professzionális on-line fordító a felső hang algoritmus és a gépi fordítási technológia kombinációját eredményezi. A WT2 Plus jelentős és innovatív módon újrafogalmazta a fordítókat, új lehetőségeket teremtett a piacon lévő felhasználóknak és vállalatoknak. A szövegek és mondatok elektronikus fordítója , amely megváltoztatja a világ kommunikációs és utazási nézeteit, ha valamit le kell fordítani. Nem lesz többé szükség a Google fordítójának vagy a Lingo tolmácsnak.

A WT2 fordító abszolút újdonság és 2019-ben az egyik legjobb termék

wt2 plusz fordító

A fordító legfeljebb 36 nyelvű fordítást támogat (beleértve 84 különböző ékezetet)

A jelenleg támogatott fordítási nyelvek listáját itt találhatja:

Arab, angol, bolgár, kínai, cseh, dán, finn, francia, görög, héber, hindi, holland, horvát, magyar, indonéz, japán, kantoni, katalán, koreai, maláj, német, norvég, lengyel, portugál, román, Orosz, spanyol, szlovák, szlovén, svéd, olasz, tamil, telugu (India), thai, török, vietnami

Legfeljebb 13 különböző ékezetet választhat angolul (USA, Ausztrália, Kanada, Egyesült Királyság stb.). A spanyol nyelven akár 20 különböző akcentussal rendelkezik (Spanyolország, USA, Dominikai Köztársaság, Mexikó, Venezuela stb.) Legfeljebb 15 különböző akcentust lehet választani arabul (Egyesült Arab Emírségek, Egyiptom, Izrael, Marokkó stb.). .

 

nyelvi támogatás w2t fordító

Promo VIDEO a WT2 fordító számára

 

 

3 fordítási mód áll rendelkezésre

wt2 és app mobil fordító fejhallgatón keresztül

 

Automatikus mód

Ez az üzemmód az azonnali fordítás elve alapján működik, 2 bluetooth fejhallgatóval ( ideális esetben egy csendesebb környezetben, környezeti zaj nélkül ). Mindent, amit mond, automatikusan lefordít a beállított nyelvre, és hangos fordítást kap a behelyezett kézibeszélőn keresztül. Szóval kényelmesen kommunikálhat anélkül, hogy az okostelefonon keresztül közvetlen fordításra lenne szükség . Minden kommunikáció természetesen egy alkalmazásban jelenik meg és archiválható mobiltelefonon keresztül, ahol ellenőrizheti a hang helyes felismerését is. Hosszabb beszélgetésekhez, üzleti találkozókhoz alkalmas.

Kézi üzemmód

Ez az üzemmód az azonnali fordítás alapelve, amely 2 bluetooth fejhallgatóval rendelkezik ( a zajos környezetben tartózkodó személyekkel való kommunikációhoz ). A fordításhoz csak érintse meg közvetlenül a bluetooth headsetet (amely aktiválja a fordítást), majd minden, amit mondasz, automatikusan a beállított nyelvre fordul, és a beszúrott kézibeszélőn keresztül hangot kap. Így egyszerűen kommunikálhat anélkül, hogy közvetlen okostelefonon keresztül kellene fordítani . Minden kommunikáció természetesen egy alkalmazásban jelenik meg és archiválható mobiltelefonon keresztül, ahol ellenőrizheti a hang helyes felismerését is.

Beszéd üzemmód

Ez az üzemmód az azonnali fordítás elvét alkalmazza 1 Bluetooth-fülhallgatóval és telefonnal ( ideális egy rövid beszélgetéshez a másik személlyel ). A másik személy, akivel kommunikál, közvetlenül az Ön okostelefonjához fog beszélni, és automatikusan le lesz fordítva a kiválasztott nyelvre, és a beszúrott kézibeszélőn keresztül fog hangot fordítani. Így kommunikálhat anélkül, hogy a kézibeszélőt használni tudná egy olyan személy, akit nem tud (ami valószínűleg nem megfelelő és udvarias), elég, ha csak egy kézibeszélő van behelyezve. Minden kommunikáció természetesen egy alkalmazásban jelenik meg és archiválható mobiltelefonon keresztül, ahol ellenőrizheti a hang helyes felismerését is.

 

A WT2 Plus fordító használata nagyon egyszerű, csak töltse le a szabadon elérhető "WT2 Plus" (iOS, Android) alkalmazást mobiltelefonjára, hogy a Bluetooth-kapcsolaton keresztül párosítsa a készüléket (min. Bluetooth 4.2-es vagy újabb verzió), majd két ember egy fülhallgatót helyez a fülébe, és azonnal kommunikálhat. A kommunikáció elve az, hogy a saját nyelvén beszél, és a másik személy a kézibeszélőben hallja a fordítást a beállított nyelvre. Ezért az igazi szemtől-szembe kommunikáció már nem lesz probléma. A forradalmian új fordító az utazás, az üzleti élet, a nemzetközi üzletek vagy szállodák látogatásakor és sok más alkalomra fogja találni a használatát, amikor az idegen nyelvű kommunikáció akadály.

A WT2 Plus kitűnő formatervezésért elnyerte a tekintélyes Design Award 2018-at

wt2 díjak

 

Ismertesse magát a világra!

Külföldre utazáskor semmi sem rosszabb, mintha ismeretlen helyen lennének, anélkül, hogy hatékony kommunikációra lenne szükség. A WT2 Plus használatával soha nem lesz ilyen helyzet, mert természetes valós idejű kommunikációt biztosít a kezek használata nélkül. Merüljön el a helyi kultúrába utazás közben, nyíltan fejezze ki magát és hozzon létre több értelmes kapcsolatot azokkal, akikkel találkozik.

wt2 plusz hangfordító

Azonnali aktiválás - a fordító készen áll a használatra

A WT2 Plus egyedülálló a jelfeldolgozó technológiájában, amely különbözik a piac többi versenytársától. A kommunikációhoz nem szükséges aktiválni a telefont, vagy más személynek nem kell letöltenie az intelligens alkalmazást. Minden, amire szüksége van a kommunikációhoz, az, hogy mindkettő a vezeték nélküli kézibeszélőt a fülbe helyezi , és a WT2 gondoskodik a kényelmes fordításról.

 
digitális tolmács wt2 és fejhallgató

Intelligens ON-THE-GO algoritmus

A fő algoritmus lehetővé teszi a kommunikációt még a zajosabb kültéri környezetben is. Az automatikus hangfelismerés és a jelfelvétel révén a WT2 tökéletesen kihangosított kommunikációt biztosít számos nyelven .
A külföldi kommunikáció könnyű lesz, függetlenül a nyelvi akadályoktól.

online hangfordítás wt2 plus

Kettős zajcsökkentés - minden szó számít!

Az algoritmusok és a zajcsökkentés alapján a WT2 Plus 95% -os pontossággal rendelkezik a fordításban , így a külföldiekkel való beszélgetés teljesen természetes.

wt2 és hang fülhallgató

Többnyelvű támogatás a globalizációval

A WT2 Plus jelenleg 36 nyelvet és 84 dialektust támogat, amelyeket a jövőben hozzáadnak és frissítenek.

WT2 Plus nyelvtámogatás

Hosszú élettartam - hosszabb, mint amire szüksége van!

A WT2 akár 5 órányi akkumulátort biztosít egy töltésre, több mint 12 órányi akkumulátortartalmat tölthet fel újratölthető tokkal - dokkolóállomás és legfeljebb 30 nap készenléti állapotban.

 
Újratölthető WT2 plus tok

A WT2 Plus!

A WT2 Plus-ba beágyazott interakciós módok megfelelnek az elvárások teljesítésének. Egyedülálló és hibátlan kommunikációs élményt nyújt.

wt2 és kézibeszélő elektronikus fordítója

Egyszeri befektetés!

Az OTA technológia használatával (a levegőn keresztül) a WTA2 Plus támogatja az on-line frissítéseket, amelyek frissítése mind a szoftver, mind a hardver esetében csak 3 percig tart.
A fejlesztés nem fog véget érni, és a fordító továbbra is biztosítja a legjobb technológiát a felhasználók számára, sőt még finomítja a fordítást.

a legjobb wt2 online fordító

Megosztott!

A WT2 Plus tervezése a "megosztás" ötletén alapul. Akár nyaralás, akár üzleti út során utazik, amikor a külföldiekkel való kommunikáció megkezdésének lehetősége áll rendelkezésre, felajánlja neki a fejhallgatót, és kezdje el a kommunikációt természetesen az egyik legegyszerűbb módon.

wt2 plusz fordító a fülbe

Jellemzők: hogyan kell használni a wt2 fordítót

Nagyszerű design
Akkumulátor élettartama 12 óra
Automatikus kapcsolat
Több mint 36 nyelv és ékezet minden nyelven
Kompatibilis az iOS és az Android rendszerekkel
95% -os fordítási pontosság

Műszaki adatok:

Termék: WT2 Plus fordító
Fehér szín
Nyelvtámogatás: 36
Támogatás: Bluetooth 4.2 vagy újabb (mobilalkalmazás-kapcsolat)
Az akkumulátor feltöltése: Lithium Polymer / 90 perc
Akkumulátor élettartama akár 15 óra / 3 töltés esetén a dokkolóállomásról
Rendszertámogatás: iOS 11.0 / Android 7.0 és újabb
Feszültség: DC 5 + / 0,25 V
Tápegység: 110 mA (fejhallgató) 320 mA (dokkolóállomás)
Termék méretek: Hosszúság: 20 mm / Szélesség: 10 mm / Magasság: 35 mm
Csomagolási méretek: Hosszúság: 75 mm / Szélesség: 75 mm / Magasság: 36 mm
Nettó terméktömeg: 93,5 g
Bruttó termék tömege: 404 g
Üzemi hőmérséklet: 0 - 35 ° C

 

A csomag tartalmaz:

1x Master Bluetooth készülék
1x vendég Bluetooth készülék
1x Újratölthető dokkoló állomás
1x USB tápkábel
1x tárolózsák
2x Fül horog
6x fülhallgató
1x felhasználói kézikönyv

wt2 fordító a csomag fülébe

Hozzászólások

Egyéb termékek