Zsebfordító 72 nyelvre és fotó - DOSMONO T2

Termék kódja: 70-011 Kérdésem van
újdonságok Zsebfordító 72 nyelvre és fotó - DOSMONO T2
Gyártó DOSMONO
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 106 668 Ft
Ár ÁFA-val 128 000 Ft
- +

Termékleírás Zsebfordító 72 nyelvre és fotó - DOSMONO T2

Zsebfordító 72 nyelvre + fotó - Dosmono T2 Bluetooth / WiFi és 4G csatlakozással, nagy, 3,7 hüvelykes színes kijelzővel képes lefordítani a beszédet és a fényképeket. A rögzített szövegek intelligens fordítója 28 nyelvre. Az elektronikus hangfordító kamerával és 3,7 "-es érintőképernyővel felszerelve . A zsebfordító 72 nyelven képes kezelni a hangfordítást, és 28 nyelven képes szöveget is lefordítani (fényképezett képeken keresztül) . Ez egy többfunkciós eszköz elektronikus kétirányú fordítóval , amely többek között magában foglalja a "nyomja meg a beszédet" funkciót (nyomja meg és beszéljen a Walkie-Talkie alján), útikalauzot, Bluetooth és WiFi kapcsolatot, 4G hálózatot beágyazva SIM- kártya és sok más kiegészítő funkció. Elkezdheti a külföldiekkel folytatott beszélgetések és minden más fordítás lefordítását. Nincs több tolmács vagy idegenvezető nyaraláskor, ez az elektronikus online hangfordító elég az Ön számára.

A nagyméretű, színes, 3,7 hüvelykes érintőképernyő kényelmesen vezérli a készülék különféle funkcióit. A hangfordító beépített 13 Mpx hátsó kamerával rendelkezik , nemcsak kiváló minőségű képek készítéséhez, hanem a szöveg idegen nyelvű rögzítéséhez is. a fordító ezt követően lefordítja a választott nyelvre.

Ez a következő 28 nyelv támogatott a lefényképezett mondatok és szövegek fordításához: kínai (mandarin), angol (Egyesült Államok), arab, dán (Dánia), német (Németország), spanyol (Spanyolország), finn (Finnország), olasz (Olaszország), Lengyel (Lengyelország), Portugál (Portugália), Svéd (Svédország), Indonéz (Indonézia), Cseh (Cseh Köztársaság), Filipino (Fülöp-szigetek), Horvát (Horvátország), Izland (Izland), Magyar (Magyarország), Vietnami (vietnami), török ​​(török), görög (görög), bolgár (bulgáriai), ukrán (ukrajnai), héber, thai (thaiföldi), francia (francia), japán (japán), koreai (dél-koreai), orosz ( Oroszország).

A legjobb fordító a mondatok és szövegek online fordításához - Dosmono T2.

Zsebfordító - DOSMONO T2 intelligens fordító

dosmono fordító

A nyelvi akadályok miatt ne hagyja abba többé az új országok megismerését, a kommunikációt bízza az innovatív fordítóra.

A forradalmi online fordító praktikus, könnyű és kiváló minőségű kialakításának köszönhetően alkalmas mindennapi használatra az életben és a munkában. Világszínvonalú hangfordítási technológia és a Microsoft Azure felhőfordító szolgáltatás használatával a fordításfelismerési arány akár 97% . 72 nyelvi támogatással az utazási korlátai korlátlanok lesznek, és a nyelvi akadály miatt nem kell többé eldöntenie, hogy külföldi országokat látogat-e vagy sem.
dosmono t2

A beolvasott szövegek fordítója

Kéziratok, dokumentumok, logók, feliratok - a fordító gond nélkül lefordítja az egészet. Csak beolvassa a lefordítani kívánt szöveget, és a kijelzőn megjelenik a fordítás a kívánt nyelvre.

beszéd- és fotófordító

Útikalauz

A készülék rendelkezik egy útmutató funkcióval, amellyel egyetlen országban sem fog eltévedni. Elegendő információt nyújt az Ön által látogatott országról, hogy megismerje a helytörténetet, földrajzot, éghajlatot, kultúrát, ételeket és így tovább.
Emellett ajánlja kirándulások, sporttevékenységek vagy túraútvonalak tippjeit. Ezen a készüléken talál egy számológépet a pénznem átváltására és a különféle mértékegységekre.

beszédfordító

Globális nyelvi kommunikáció

A globális 4G hálózati jel alapján létrehozhat egy csoportot a DOSMONO fordító felhasználói közötti kommunikációhoz. Ön létrehoz egy kommunikációs kódot egy privát csoport létrehozásához, és kommunikálhat barátaival vagy üzleti partnereivel.
Akár 6 csatorna áll rendelkezésre, hogy üzleti találkozókon, utazásokon stb.

fotó tolmács

A digitális tolmács támogatja a 4G hálózatot - egy SIM-kártyát

A készülék hátulján a mellékelt csipesz segítségével távolítsa el a Nano SIM-kártya tartóját.
Ezután helyezze be a SIM-kártyát (aranyrésszel lefelé) a tartóba, majd helyezze vissza a készülékbe.

wifi fordító

Extra hosszú akkumulátor-üzemidő készenléti állapotban

A 3300 mAh méretű fordító beépített akkumulátora körülbelül 3 óra alatt feltöltődik, majd 8-10 órás munkaidőt biztosít, készenléti idő esetén pedig akár 72 óra (3 nap).

Az integrált online fordítórendszer 72 nyelvet támogat

Angol, kínai, arab, dán, német, spanyol, ausztrál, francia, olasz, japán, koreai, portugál, orosz, vietnami, thai és még sokan mások.

beszéd tolmács

Jellemzők:

PLUSZ 72 nyelv támogatása a hangfordításhoz
PLUSZ 28 nyelv támogatása a szövegek és képek fordításához
PLUSZ 3,7 "-es érintőképernyő
PLUSZ Bluetooth, WiFi és 4G hálózati kapcsolat
PLUSZ 3,5 mm-es audio kimenet
PLUSZ Fotófordító
PLUSZ Útikalauz
PLUSZ A „Press to talk” funkció a fordítók között

Specifikációk:

Modell: T2
Kijelző: 3,7 "TFT LCD érintőképernyő
Kijelző felbontása: 800x480
Operációs rendszer: Android
Hálózati beállítások: Bluetooth / WiFi / 4G
Nyelvi támogatás: 72 a hangfordításhoz
Hangkimenet: 3,5 mm-es fejhallgató
Támogatott formátumok: WAV, MP3, TXT
RAM: 1 GB
Memória: 16 GB
Hátsó kamera: 13 Mpx
Akkumulátor: 3300 mAh
Munkaidő: legfeljebb 3 nap
Újratöltés: micro USB
Szín: fekete, narancs
Méretek: 128 mm (hosszúság) x 60 mm (szélesség) x 14 mm (vastagság)
Súly: 144 g

Csomag tartalma:

1x multifunkcionális fordító
1x Micro USB kábel
1x csipesz
1x felhasználói kézikönyv

Hozzászólások

Egyéb termékek