8W UV-fertőtlenítő lámpa ózon-sterilizálással - 30 cm

Termék kódja: 77-005 Kérdésem van
újdonságok 8W UV-fertőtlenítő lámpa ózon-sterilizálással - 30 cm
Gyártó /
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 24 332 Ft
Ár ÁFA-val 29 200 Ft
- +

Termékleírás 8W UV-fertőtlenítő lámpa ózon-sterilizálással - 30 cm

8W UV-fertőtlenítő lámpa ózon-sterilizálással - 30 cm, több darab összekapcsolásának lehetőségével. Csíraölő fertőtlenítő lámpák háztartásokhoz, mentőautókhoz és egyéb létesítményekhez. Az UV-germicid 8W-os lámpa ózonnal használható a hatékony fertőtlenítéshez és sterilizáláshoz. A baktériumölő kibocsátója, hossza 30 cm, kettős fertőtlenítést és sterilizálást biztosít baktériumok vagy vírusok ellen. A baktériumölő fény hatékony UV-fertőtlenítést biztosít, és ózongenerátorral egészül ki, így képes a pollenrészecskék, atkák sterilizálására, valamint a vírusok, baktériumok, szagok és penészgombok elpusztítására a levegőből és tárgyakból. Az UV és az ózon sugárzás kombinációja hatékonyan elpusztítja a mikroorganizmusok DNS-ét és RNS-ét, ezáltal elveszítik a szaporodási képességüket, és meghalnak. Kiváló módszer tárgyak tisztítására kémiai tisztítószerek nélkül, így kellemetlen szag nélkül.

Az UV-lámpát valóban széles körben használják, mivel személyes tárgyak, ruhák, edények, telefonok, WC-k, hálószobák, autók, légzésvédõk és védõmaszkok stb. Fertőtlenítésére használható a tiszta környezet biztosítása érdekében . A csatlakozónak köszönhetően ezek közül az UV-csövekből egymás után többféleképpen összekapcsolható egy hosszú cső létrehozása, ha nagyobb teljesítményre van szükség a sterilizáló helynél.

Ózon fertőtlenítés - baktériumölő csövek és hagymák, amelyek sterilizálási aránya akár 99%

UV fertőtlenítő lámpa

Az UV-C lámpa mérete megfelelő például egy konyhai egység fölé a szokásos világítás kiegészítéseként, ahol munka után bekapcsolhatja a baktériumölő lámpát a munkaterület fertőtlenítésére. Általánosan használják az egészségügyi ellátásban, mint UV-lámpát a műtő vagy a műtét fertőtlenítésére. A háztartásokban a baktériumölő lámpákat jobban nevezik hegyi napnak. Jelenleg alkalmas a lámpa vírusok és baktériumok elleni védelmére, különösen influenza-időszakokban (Corona - covid 19 stb.) Bélcsípõ lámpák + UVC lámpák - a legjobb UV-tisztítószer az ózon hatékony fertõtlenítéséhez és a szoba sterilizálásához ultraibolya sunuv (izzók, csövek, led) online raktáron eladó - jó áron vásárolhat.

UV-lámpa - elsősorban az otthoni vagy üzleti helyiségbe történő állandó telepítéshez

fertőtlenítő lámpa

Kettős fertőtlenítés és sterilizálás - Ózonfertőtlenítés

Az UV-fénynek és az ózonnak köszönhetően a lámpa magas szintű hatékonyságot garantál a vírusok és baktériumok elleni küzdelemben

sterilizáló lámpa


Gyors és hatékony

A sterilizációs arány akár 99% -   fizikai fertőtlenítés és vegyi anyagok nem kerülnek a levegőbe

ózonfény

Sokoldalú használat

Az UV LED csíraölő lámpa minden háztartásban vagy nyilvános helyiségben alkalmazható a hatékony fertőtlenítéshez és sterilizáláshoz

sterilizáló fény UVC


Jellemzők:

UV LED germicid lámpák ózonnal
Kettős fertőtlenítés és sterilizálás
Sokoldalú használat
Eltávolítja a baktériumokat, vírusokat, allergéneket, penészeket

Műszaki adatok:

Modell: Profio UVC Tube2
Típus: UV germicid lámpák
Anyag: ABS
Tápegység: 220 V
Izzó típusa: Kerek cső
UV hullámhossz: 185-254 nm
Teljesítmény: 8W (12 m2)
Méretek: 310 mm (hosszúság)

Csomag tartalma:

1x UV csíraölő lámpa
1x kábelezés
1x összekapcsolási készlet
1x csavarkészlet
1x Kézi

Mi az UV-C sugárzás?

Az UV-C sugárzás az UV fény három típusának egyike , hullámhossza károsítja a sejtmembránt, megbontja a vírusok és baktériumok DNS-ét, és elpusztítja őket. Ennek a baktériumölő sugárzásnak ezért fertőtlenítő tulajdonságai vannak . Mivel ultraibolya fény, képes fertőtleníteni az összes felületet, amelyre hatással van, és különféle szövetek esetén közvetlenül behatol bennük anélkül, hogy megsértené őket. Egy ilyen baktériumölő fény nem új technológia, de évek óta használják, elsősorban az egészségügyben. A sterilizáló UV lámpákat elsősorban a műtő fertőtlenítésére használták, de különféle műtétekben vagy váróban is láthattuk őket.

ultraibolya fények

Germicid fény használata, UVC fertőtlenítés és sterilizálás:

- Egészségügyben, váróban, műtétekben, műtőben
- Az élelmiszeriparban, az élelmiszerek tárolása, a tárolóhelyek
- Ivóvíz sterilizálása
- Tenyésztés terráriumok, akváriumok, ágyneműk, ételek fertőtlenítésére
- szállodákban, éttermekben, irodákban, WC-kben
- A légkondicionáló, szerszámok, műszerek és gépek sterilizálása

VIGYÁZAT

A lámpa bekapcsolásakor az embereknek és az állatoknak el kell hagyniuk a helyiséget!
Az UV-C fény szemkárosodást okozhat, ezért javasoljuk, hogy vásároljon védőszemüveget ajánlatunkból, amikor azt használja.
Állatok vagy növények nem lehetnek jelen a fertőtleníthető helyiségben.

Hozzászólások

Egyéb termékek