Bluetooth kulcstartó - WiFi nyomkövető kulcskereső GPS helymeghatározással + kétirányú riasztás

Termék kódja: 09-120 Kérdésem van
újdonságok Bluetooth kulcstartó - WiFi nyomkövető kulcskereső GPS helymeghatározással + kétirányú riasztás
Gyártó OEM
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 23 332 Ft
Ár ÁFA-val 28 000 Ft
- +

Termékleírás Bluetooth kulcstartó - WiFi nyomkövető kulcskereső GPS helymeghatározással + kétirányú riasztás

Bluetooth kulcstartó - WiFi nyomkövető kulcskereső GPS helymeghatározással + kétirányú riasztás. Ez a kulcstartó elvesztést gátló eszközként, de akár személy- vagy állatkeresőként is működik. Kapcsolja be ezt a nyomkövetőt, és párosítsa telefonjával Bluetooth-on keresztül . Ezután töltse le az alkalmazást telefonjára manuálisan vagy a kézikönyvben található QR-kód segítségével (iOS/Android). Akár 8 bluetooth nyomkövetőt is csatlakoztathat az alkalmazáshoz. Az alkalmazáson keresztül vezérelheti a keresőt.

Az eszköz az alkalmazáson keresztül kommunikál a telefonnal, és figyelmeztetést kap, ha egy tárgy vagy személy kimozdul a Bluetooth hatékony hatósugarából. A nyomkövető sípolni kezd, a mobilodon egy riasztó figyelmeztet, és az alkalmazás még a nyomkövető utolsó GPS-helyét is megmutatja.

Kulcskereső - bluetooth kereső kulcsokhoz, mobiltelefonokhoz stb

Kulcskereső - bluetooth kereső kulcsokhoz, mobiltelefonokhoz stb

Csatlakoztassa a nyomkövetőt bármihez, amit elveszhet, és nyomja meg a „Riasztás” gombot a mobilalkalmazáson, hogy megtalálja a nyomkövetőt az aktív hatótávolságon belül. Segít gyorsan megtalálni az elveszett kulcsokat, vagy akár a szemed elől kikerülő gyereket, azonnal értesülsz róla, használhatod autódba, házi kedvencedbe, táskába, aktatáskába vagy egyéb dolgokra is. Egy hangos sípszó elvezeti Önt az elveszett tárgyhoz. Vagy például, amikor elhagyja a házat, és elfelejti a pénztárcát, amelybe először tette az intelligens keresőt, egy riasztó figyelmezteti Önt a telefonon.

Ez fordítva is működik KÉTÚTÚ riasztás. Amikor a nyomkövető eltávolodik a mobiltól, a nyomkövető sípolni kezd, de a riasztó is megszólal a mobilon. Így például elmész dolgozni, de otthon felejted a mobiltelefonodat, nálad van a nyomkövető, kimész és amint távolabb lépsz, a nyomkövető sípolni kezd , és megérted, hogy elhagytad a mobilodat. telefon otthon. De hasznos dolog? A készüléknek van egy másik praktikus funkciója is, a nyomkövetőben található távirányító segítségével ezt a medált távkioldóként is használhatjuk mobiltelefonos szelfi készítéséhez . Nem kell mást tenni, mint megnyomni a nyomkövető vezérlőgombját (természetesen a mobilalkalmazásnak is aktívnak kell lennie).

elveszett bluetooth eszköz


Jellemzők:

Anyaga: műanyag + cink ötvözet
Bluetooth verzió: V4.0
KÉTÚTÚ riasztó
Munkatávolság: max. 10 m
Tápellátás: 1 x CR2032 elem (nem tartozék)
Mobil alkalmazás: töltse le az IK anti-lost (iSearching) alkalmazást az App Store vagy a Google Play áruházból
Kompatibilitás: Android 4.3/iOS 7.0 és újabb
Méret: kb. 7x3x1 cm

Vezérlőgomb: tartsa lenyomva 3 másodpercig a bekapcsoláshoz, 5 másodpercig a készülék kikapcsolásához.

A csomag tartalma:
1x kulcstartó
1x használati utasítás

Hozzászólások

Egyéb termékek