Digitális hangrögzítő elegáns függő 8GB memóriában + MP3 lejátszó hangérzékeléssel

Termék kódja: 09-099 Kérdésem van
újdonságok Digitális hangrögzítő elegáns függő 8GB memóriában + MP3 lejátszó hangérzékeléssel
Gyártó OEM
Termékek elérhetősége előrendelés
Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
Nettó ár 36 668 Ft
Ár ÁFA-val 44 000 Ft
- +

Termékleírás Digitális hangrögzítő elegáns függő 8GB memóriában + MP3 lejátszó hangérzékeléssel

Digitális hangrögzítő elegáns függő 8GB memóriában + MP3 lejátszó hangérzékeléssel. 4 az 1-ben eszköz - hangfelvétel, mp3 lejátszó, USB lemez, automatikus hangrögzítés. Kompakt hangrögzítő 142x15mm, diktafon sztereó fejhallgatóval rendelkezik a titkos hangrögzítéshez. Hangrögzítő - hordozható, úgy néz ki, mint egy kulcstartó. A felvevő tápellátását a mellékelt USB-kábel vagy egy újratölthető Li-Polymer akkumulátor biztosítja, amely teljesen feltöltött állapotban akár 58 órán keresztül folyamatos hang- és hangrögzítést tesz lehetővé WAV formátumban. A mellékelt fejhallgató audio fájlok lejátszására használható. Diszkrét hangfelvétel bárhol.

Spy Audio hívásrögzítő (hang) - medál a nyakon

Spy Audio hívásrögzítő (hang) - medál a nyakon

Minden felvétel egy név alatt kerül mentésre az aktuális dátummal és idővel – ez segít egy adott felvétel egyszerű megtalálásában. Hordozható kompakt kialakításának köszönhetően hangrögzítőjét mindig egyszerűen tárolhatja és rögzítheti kémeszközként, például a zsebében, így titkos vagy diszkrét beszélgetéseket vagy különféle hangrészleteket rögzíthet. A hangrögzítő ideális mobil felvevő hangrögzítéshez nagyobb távolságokból. A készülék MP3 lejátszó funkciót is kínál kedvenc dalaihoz, melyeket a mellékelt USB adatkábellel átvihet a készülékre.

nyakba függő hangrögzítő

Digitális hangrögzítő elegáns kulcstartóban, 8 GB belső memóriával. A készülék 4 funkciót kínál egyben - hangrögzítés, mp3 lejátszó, USB meghajtó, automatikus hangrögzítés - elindul, ha megnövekedett zajszintet észlel . Ez egy innovatív készülék, amely ötvözi az elegáns dizájnt és egyben kellemes dizájnt, hogy minden funkcióját ki tudja használni. A kulcstartóba rejtett digitális diktafon a zajcsökkentésnek köszönhetően kiváló minőségben rögzíti a hangot, így remek kiegészítője lehet tréningeknek, üzleti találkozóknak, üzleti és egyéb beszélgetések rögzítésének. A beépített 8 GB-os memória bőséges tárhelyet biztosít a hosszan tartó hangfelvételek rögzítéséhez – akár 96 órányi felvételt is, köszönhetően a beépített lítium akkumulátornak is, amely körülbelül 58 órányi folyamatos felvételt tesz lehetővé.

58 órás akkumulátor élettartam

A hangfelismerési funkció fontos – az automatikus felvétel a hang rögzítésekor indul el

A felvevő MP3-lejátszóként is szolgál a beépített memóriának köszönhetően, amelyhez USB-kábellel rögzítheti kedvenc dalait, vagy lejátszhatja a rögzített beszélgetéseket, majd fejhallgatón keresztül hallgathatja azokat. A beépített 8 GB-os memóriára különféle egyéb fájlok is feltölthetők, így a toll a hordozható USB flash meghajtó klasszikus funkcióját is ellátja. A mini diktafon miniatűr méreteinek köszönhetően egy hordozható és praktikus felvevőkészülék, amely különféle élethelyzetekben használható, amikor a hangrögzítés észrevétlen módjára is szükség van.

hangfelismerés - automatikus hangrögzítés - kémrögzítő

Jellemzők:

Indítsa el a felvételt egy gombbal
Hangrögzítő
Automatikus rögzítési funkció hangérzékelés esetén
MP3, WMA és WAV formátumú lejátszó
USB flash meghajtó 8 GB belső memóriával
Sztereó fejhallgató

Leírás:

Hangfelvételi formátum: WAV
Jellemzők: egyérintéses hangrögzítés, automatikus hangrögzítés, mp3 lejátszó
Belső memória: 8 GB
Tápellátás: beépített újratölthető lítium akkumulátor
Felvételi idő (memóriakapacitás): akár 96 óra
Felvételi idő (elem-élettartam): akár 58 óra
Támogatott lejátszási formátumok: mp3, wav, wma
Frekvencia: 48KHZ
Minőség: 192KBPS
Fekete szín
Méretek: 142x15mm

Csomag tartalma:

1x digitális diktafon
1x fejhallgató
1x USB kábel
1x kézikönyv

Hozzászólások

Egyéb termékek