Élő közvetítés wifi szemüveg kamerás kém csalásért

Termék kódja: 10-589 Kérdésem van
újdonságok Élő közvetítés wifi szemüveg kamerás kém csalásért
Gyártó OEM
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 63 332 Ft
Ár ÁFA-val 76 000 Ft
- +

Termékleírás Élő közvetítés wifi szemüveg kamerás kém csalásért

Élő közvetítés wifi szemüveg kamerakém csaláshoz FULL HD felvétel + érintésvezérlés + ÉLŐ közvetítés (Android/iOS) - tökéletesen rejtett kamera. A stílusos és egyben kémszemüveg praktikusan használható a környezet észrevétlen rögzítésére, és ultrakönnyű, mindössze 40 grammos felépítése miatt kényelmesek a mindennapi használatra. Ugyanakkor nem kell megnyomnia egyetlen gombot sem, mivel azok csak érintésre reagálnak . Ezzel a kémszemüveggel pontosan azt rögzíti, amit látsz, miközben szabad kezed van, nem kelt gyanút. További előnye az élő átvitel WiFi kapcsolaton keresztül közvetlenül a mobiltelefonjára a " GPSS CAM " alkalmazáson keresztül, amely ingyenesen elérhető Android és iOS rendszeren . Az alkalmazással nem csak a rögzített képeket tekintheti meg, hanem a rögzített videókat is lejátszhatja. A szemüveg támogatja a saját wifi hálózat létrehozását, így lehetővé teszi, hogy élő felvételt nézhessen a közeli barátainak.

Szemüveg WiFi-támogatással rendelkező kamerával (mobilalkalmazáson keresztül) – tökéletesen maszkolt kameralencse

élő közvetítés wifi szemüveg kamera rejtett

A kamera a szemüveg keretébe van beépítve, és egy egyirányú átlátszó műanyagon pásztáz, ami biztosítja a titkosságát. A kamera nem látható szabad szemmel, semmilyen szögből , illetve háttérvilágítás mellett. A kezelés meglehetősen egyszerű a szemüvegkeret külső oldalán található érintőpadon keresztül, és szintén nem feltűnő. Ezek a kémszemüvegek tökéletes álcázást biztosítanak minden gyanú ellen, mivel stílusos kiegészítőjeként szolgálnak az öltözékedhez.

A kamera pontosan el van rejtve a szemüvegkeretben

A kamerával ellátott szemüveg átlátszó átlátszó szemüveggel rendelkezik.

kamera szemüvegben wifi applikáción keresztül mobilon - full hd

Hasznos funkció, amikor el kell hagynia az irodát, ugyanakkor biztosnak kell lennie abban, hogy senki sem fogja felkeresni az asztalát, amíg Ön távol van. A rögzített képek Full HD felbontásban, 1920x1080p felbontásban, 30 képkocka/mp sebességgel kerülnek rögzítésre maximum 32 GB-os microSD-kártyára . A szemüveg beépített , 280 mAh kapacitású újratölthető akkumulátorral van felszerelve, amely közvetlenül a kivehető szemüvegkarba van beépítve. Ha újra kell töltenie az akkumulátort, pattintsa ki a kart, és töltse fel a mikro-USB-kábellel . Nagy előnye, hogy a csomagban van még egy tartalék kar akkumulátorral, amit a másik akkumulátor töltése közben a szemüvegre rögzíthetsz . Ez lehetővé teszi a folyamatos videó rögzítését. Értékelni fogja azt a funkciót is, hogy az akkumulátort a Powerbankon keresztül töltheti , amely biztosítja, hogy mindig kéznél legyen egy feltöltött akkumulátor.

A csomagban egy tartalék kart is talál (akkumulátor a használat közbeni gyors csere érdekében)

wifi kamerás szemüveg csaláshoz

A kémszemüveg tökéletes választás az Ön számára, ha gyanú nélkül kell feltűnő felvételt készítenie egy találkozóról . A szemüvegek felhasználási lehetőségei széleskörűek, mert használhatod például nyaraláson, koncerten vagy különféle élettapasztalatok rögzítésekor. Ha a Full HD szemüveget USB-n keresztül csatlakoztatja számítógépéhez, memóriakártya-olvasóként működik , és közvetlenül letöltheti a rögzített videókat és fényképeket számítógépére vagy laptopjára.

wifi kémszemüveg kamera mobiltelefonhoz

Jellemzők:

Elegáns szemüveg HD kamerával
Érintős vezérlő a karon
WiFi kapcsolat támogatása
32 GB-ig microSD kártyát használ

Műszaki adatok:

Optika: 2,0 MP CMOS
Videó felbontás: 1920x1080p
Képarány: 30 fps
Videó tömörítés: H.264
Videó formátum: AVI
Szkennelési szög: 70°
Memóriakártyák: microSD kártyák 8-32 GB
Akkumulátor: 280 mAh
Az akkumulátor élettartama: kb. 100 perc (munkaidő)
Töltési idő: 1-2 óra
Hálózati csatlakozás: WiFi
Tápellátás: DC-5V
Tápkábel: micro USB
Rendszertámogatás: iOS, Android
Méretek: 149mm x 146mm x 41mm
Súly: 40 g

Csomag tartalma:

1x WiFi szemüveg kamerával
2x szemüvegkar elemmel
1x töltőadapter karokhoz
1x Micro USB kábel
1x Tisztító kendő
1x USB szoftverrel
1x kézikönyv

Hozzászólások

Egyéb termékek