Elveszett bluetooth keresőeszköz + KÉTirányú riasztás – Android/iOS APP

Termék kódja: 09-121 Kérdésem van
újdonságok Elveszett bluetooth keresőeszköz + KÉTirányú riasztás – Android/iOS APP
Gyártó OEM
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 10 000 Ft
Ár ÁFA-val 12 000 Ft
- +

Termékleírás Elveszett bluetooth keresőeszköz + KÉTirányú riasztás – Android/iOS APP

Elveszett bluetooth kereső eszköz kulcsok vagy mobiltelefon megtalálásához + KÉTOLDÁSÚ riasztó - Android/iOS APP vezérelhető fütyülésnél is működik (a mobiltelefonon riasztási értesítésen keresztül is). Ez az elvesztésgátló eszköz Bluetooth 4.0 alacsony energiafogyasztású technológián alapuló termék. Az „iSearching” APP szoftver használatával a mobileszközökhöz, például mobiltelefonokhoz Bluetooth-on keresztül csatlakozhat, a felhasználó könnyen megtalálhatja az elveszett tárgyakat (például kulcsokat, pénztárcákat stb.). Ez a kulcstartó, vagy medálként egy madzagon vagy láncon, kulcskeresőként, de akár személy- vagy állatkeresőként is funkcionál.

Kapcsolja be ezt a nyomkövetőt, és párosítsa telefonjával Bluetooth-on keresztül . Ezután töltse le az alkalmazást telefonjára manuálisan az APP Store vagy a Google Play áruházból, vagy a kézikönyvben található QR-kód használatával. Az alkalmazáson keresztül vezérelheti a keresőt. Az eszköz az alkalmazáson keresztül kommunikál a telefonnal, és figyelmeztetést kap, ha egy tárgy vagy személy kimozdul a Bluetooth hatékony hatósugarából. A nyomkövető sípolni kezd, a mobilodon egy riasztó figyelmeztet, és az alkalmazás még a nyomkövető utolsó GPS-helyét is megmutatja.

Elveszett GPS eszköz Bluetooth-szal kulcsok, mobiltelefonok stb. megtalálásához

mini gps bluetooth kulcskereső vagy mobiltelefon

Csatlakoztassa a nyomkövetőt bármihez, amit elveszhet, és nyomja meg a „Riasztás” gombot a mobilalkalmazáson, hogy megtalálja a nyomkövetőt az aktív hatótávolságon belül. Segít gyorsan megtalálni az elveszett kulcsokat, vagy akár a szemed elől kikerülő gyereket, azonnal értesülsz róla, használhatod autódba, házi kedvencedbe, táskába, aktatáskába vagy egyéb dolgokra is. Egy hangos sípszó elvezeti Önt az elveszett tárgyhoz. Vagy például, amikor elhagyja a házat, és elfelejti a pénztárcát, amelybe először tette az intelligens keresőt, egy riasztó figyelmezteti Önt a telefonon.

Ez fordítva is működik KÉTÚTÚ riasztás. Amikor a nyomkövető eltávolodik a mobiltól, a nyomkövető sípolni kezd, de a riasztó is megszólal a mobilon. Így például elmész dolgozni, de otthon felejted a mobiltelefonodat, nálad van a nyomkövető, kimész és amint távolabb lépsz, a nyomkövető sípolni kezd , és megérted, hogy elhagytad a mobilodat. telefon otthon. De hasznos dolog? A készüléknek van egy másik praktikus funkciója is, a nyomkövetőben található távirányító segítségével ezt a medált távkioldóként is használhatjuk mobiltelefonos szelfi készítéséhez . Nem kell mást tenni, mint megnyomni a nyomkövető vezérlőgombját (természetesen a mobilalkalmazásnak is aktívnak kell lennie).

anti elveszett kereső - kulcsok mobil kereső gps tracker

Műszaki adatok:

Anyaga: ABS + akril
Bluetooth: 4.0
ALKALMAZÁS: iFindU /iSearching
KÉTÚTÚ riasztó
Elem: CR2032 gomb
Akkumulátor kapacitása: 200 mAh
Üzemi feszültség: 3V
Csengő: 90 DB
Működési távolság: 0-30m
Készenléti üzemmód: akár 6 hónapig
Alkalmazható rendszerek: IOS 9.0 és újabb, Android 9.0 és újabb
Vezérlőgomb: tartsa lenyomva 3 másodpercig a bekapcsoláshoz, 5 másodpercig a készülék kikapcsolásához.
Méretek: 40x7 mm
Nettó tömeg: 8 g


Csomag tartalma:

1x mini gps kereső
1x használati útmutató

Hozzászólások

Egyéb termékek