FULL HD kamera formájú sport karórák karkötő és WiFi

Termék kódja: 10-148 Kérdésem van
újdonságok FULL HD kamera formájú sport karórák karkötő és WiFi
Gyártó OEM
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 36 668 Ft
Ár ÁFA-val 44 000 Ft
- +

Termékleírás FULL HD kamera formájú sport karórák karkötő és WiFi

A FULL HD kamera a sport karórává és a WiFi- ként egy stílusos kiegészítés, amely nem figyelemre méltó kém kamera, amely fontos eseményeket rögzít a sport során. Ez egy rugalmas karkötő egy gumi kivitelben, amely nem csak jól néz ki, hanem remekül működik, mert elrejti a kiváló minőségű HD kamerát és mikrofont

Ezzel a TOP fényképezőgéppel 1920x1080 videót rögzíthet 30 képkocka / másodperc alatt, valamint akár 2560x1440 felbontású fényképeket is készíthet . Minden rekord egy micro SD kártyán tárolható, amely akár 32 GB-os támogatást is tartalmaz . Semmilyen probléma nélkül minden fontos dolgot megragadhat, például interjúkat, találkozókat, sporteseményeket, eseményeket és egyéb élethelyzeteket , mivel a kamera mindig kézben van, szó szerint. A kényelmes gumi karkötő állítható a legtöbb csuklóhoz , ezért ne félj, hogy nem fog felvenni. Könnyedén párosíthatja az okostelefonnal egy wifi hálózaton keresztül.

karkötő teljes hd kamerával

A karkötő használata nagyon egyszerű, a megfelelő gombokkal a kijelző oldalán, szoftver nélkül. A karkötő újratölthető, 350 mAh kapacitású akkumulátort tartalmaz, amely USB kábellel tölthető fel. Biztosan megtapasztalta azt a helyzetet, hogy kijutott a futtatáshoz, és nem akarta zavarni a telefont, így nem vitte magával a telefont, de a futtatás során észrevette a helyzetet, amelyet fel akart rögzíteni, de nem tehetted. Ezúttal már nem fog megtörténni, mivel a sport karkötő a fényképezőgéppel nem zavarja a sporttevékenység során, és ha szükséges, rögzítheti az összes fontos információt videó vagy fotó formájában.

teljes hd videokamera wifi-val

Jellemzők:

Teljes HD videót rögzít hanggal
WiFi támogatás és a párosítás az okostelefonokkal

Műszaki adatok:

Funkciók: Idő, videofelvétel / fotó
Kamera: CMOS
Videó felbontás: Full HD 1920 x 1080 30 fps
Fotó felbontás: 2560 x 1440
Memória: támogatja a Micro SD maximum 32 GB-ot
Akkumulátor: 350 mAh lítium akkumulátor
Tápellátás: DC-5V
Csatlakozás: mikro USB
Rendszertámogatás: Windows, Mac, Linux

Tartalmi csomag:

1x Sport karkötő kamerával
1x USB kábel
1x Felhasználói kézikönyv

Hozzászólások

Egyéb termékek