FULL HD kamera vízálló napszemüvegben 16 GB-os memóriával

Termék kódja: 10-138 Kérdésem van
Gyártó OEM
Termékek elérhetősége előrendelés
Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
Nettó ár 46 668 Ft
Ár ÁFA-val 56 000 Ft
- +

Kiegészítők

Termékleírás FULL HD kamera vízálló napszemüvegben 16 GB-os memóriával

FULL HD kamera vízálló napszemüveg 16GB memória praktikus és könnyen használható, így megtalálja a használatát a különböző helyzetekben, hogy elfog a legjobb képeket. Felejthetetlen pillanatokat vegyenek észre, teljesen észrevétlenül és komplikáció nélkül. A beépített HD 5 MP kamera kiváló minőségű CMOS érzékelővel 1920x1080 videót készít 30 képkocka / másodpercenként, valamint kiváló minőségű hangot . Emellett fényképezőgépes szemüveget is használhat érdekes képek vagy helyzetek rögzítésére.

szemüveg FULL HD vízálló kamerával

Minden rögzített adat, például videók és fényképek, 16 GB belső beépített memórián tárolódik, így a szemüveg hordozható tárolóként használható. Kapcsolja be a védőszemüveget és indítsa el a felvételt a keret alján lévő napszemüveg jobb oldalán található gomb segítségével. A szemüveg belső oldalán egy piros jelzés látható, amely a keret vibrációjával villog, a szemüveg aktuális állapotáról. A szemüveg USB csatlakozóval rendelkezik, hogy töltse fel a szemüvegét, vagy letöltheti az adatfájlokat (rögzített videókat) a számítógépére. A teljesen feltöltött szemüvegek folyamatosan rögzítik a videót körülbelül 1 órán keresztül.

A stílusos szemüvegek nemcsak a videokamerák funkciói, hanem teljesen funkcionális napszemüvegek is , mivel UV 400 szűrővel készülnek . Ezért a szemét a szemüveg viselése közben védi a napsugarakból származó káros UV sugárzástól . A szemüvegek vízállóak is , így nem számítanak a problémának, még a kedvezőtlen körülmények között is, mint pl. Az eső, a hó és így tovább. Ezek az exkluzív napszemüvegek számos sportolási lehetőségben találhatók, mint a futás, szörfözés, halászat, kerékpározás, vagy akár klasszikus viselet a napsütésben.

Jellemzők:

Teljes HD videót rögzít hanggal
Fényképezés
UV szűrő 400
A poharak stílusos és modern kialakítása
Vízálló kivitel

Műszaki adatok:

Funkciók: Videó, fotózás
Fényképezőgép: 5Mpx CMOS + 63 ° széles látószög
Videófelbontás: FULL HD 1080P 1920 * 1080 30 fps
Fényképfelbontás: 1980 * 1080
Tömörítési formátum: H264
Videó fájlformátuma: MOV
Fájlformátum: JPEG
Memória: 16 GB belső memória
UV szűrő: 400
Vízálló minőségű: IP66
Méretek: 15,5 cm (W) x 4,8 cm (H) x 17,5 cm (D)
Súly: 55 g
Akkumulátor: 480 mAh lítium akkumulátor
Videó felvétel: 2 órán belül

Tartalmi csomag:

1x Stílusos szemüveg HD kamerával
1x hordozható tok
1x tisztító kendő
1x USB kábel
1x felhasználói kézikönyv

Hozzászólások

Egyéb termékek