G-NET GON4 - Egyedülálló WiFI kettős 4K UHD kamera GPS LIVE STREAM-el a felhő + WDR + 150°-on keresztül

Termék kódja: 55-228 Kérdésem van
újdonságok G-NET GON4 - Egyedülálló WiFI kettős 4K UHD kamera GPS LIVE STREAM-el a felhő + WDR + 150°-on keresztül
Gyártó /
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 146 668 Ft
Ár ÁFA-val 176 000 Ft
- +

Termékleírás G-NET GON4 - Egyedülálló WiFI kettős 4K UHD kamera GPS LIVE STREAM-el a felhő + WDR + 150°-on keresztül

G-NET GON4 - Egyedülálló WiFI kettős 4K UHD kamera GPS-szel (elöl/hátul) ÉLŐ közvetítés Cloudon keresztül + Sony Starvis, WDR + 150°-os látószög + ADAS + Parkolási mód. Ennek az autós kamerának köszönhetően rögzítheti a jármű előtti, a járműben és mögötte történő vezetést . Az elülső kamera ULTRA HD 4K videófelbontást biztosít, egy kamerát, amely rögzíti a jármű belsejét, valamint egy olyan kamerát, amely rögzíti a jármű mögött zajló eseményeket (hátsó kamera). A kamera tápellátását az OBD csatlakozón keresztül oldják meg, ez egy igazán optimális megoldás.

Egyedülálló 4K kamera külső hátsó kamerával és a GPS-helyzet élő követésével a felhőn keresztül

4k autós kamera g-net gon4

A nagy felbontásnak, a Sony Starvis érzékelőnek, a WDR technológiának, a H.265 tömörítésnek és a széles, akár 150°-os (elülső kamera) és 140°-os (hátsó kamera) betekintési szögnek köszönhetően a kamerából készült felvételek kiváló minőségűek és használhatók lesznek rossz fényviszonyok között. Az egyéb funkciók, mint a hurokrögzítés, a parkolási mód, a GPS, a G-érzékelő vagy az 512 GB-ig terjedő micro SDXC kártyák támogatása szintén magától értetődőek.

wifi kettős autós kamera felhő gnet gon4

Exkluzív videofájl lejátszó PC-hez - G-NET PC VIEWER

Rögzített videofájlok egyedi készítésű lejátszója asztali PC-hez, világos elrendezéssel és intuitív kezeléssel.

Videofájl lejátszó PC-hez - G-NET

Felhő támogatás

"G-Syncloud" flottakezelő rendszerhez, saját CLOUD technológiával a távfelügyelethez. A tárolókapacitás meghaladja a műszerfali kamera memóriakártya-tárhelykorlátját.

G-Syncloud flottakezelő rendszerhez

VIDEÓ, hogyan működik a CLOUD szolgáltatás

felhőkamerás távfelügyelet

Élő közvetítés – Élő GPS-követés

Kövesse nyomon a vezető viselkedését és ellenőrizze a jármű állapotát valós időben. Műszerfalunk a nap 24 órájában, a hét 7 napján elérhető. Mindig legyen áttekintése járműveiről, figyelje a forgalmat, és kövesse a vezető útvonalát anélkül, hogy fizikailag ellenőriznie kellene a járművezetőket. Az alapfunkció egy gépjármű követése, legyen szó személygépkocsiról vagy teherautóról. Ha a jármű online állapotban van, akkor az aktuális helyzete megjelenik a térképen , és továbbra is követheti az útvonalat. Ha offline állapotban van, akkor az utolsó ismert helye jelenik meg. Az archivált utazás megkezdése után a térképen láthatja a mozgását. A részletes menetrend segítségével láthatja, hogy az adott pillanatban pontosan milyen időpontban, milyen helyen és konkrét címen volt a jármű. A GEO FENCE funkció e-mail értesítés küldésére a megjelölt terület elhagyásakor (Ha a jármű vezetője véletlenül letér a tervezett útvonalról). A funkciók használatához licencet kell vásárolni a felhőn keresztüli nyomon követéshez. A felhőn keresztül videófelvételeket is megtekinthet az útról, ahol az adatok archiválva vannak. Feltétel, hogy elérhető legyen az internetkapcsolat (ideális esetben SIM-támogatású mobil routeren keresztül közvetlenül az autógyújtóhoz).

A CLOUD-ban különféle programok közül választhat (ingyenes vagy fizetős a tárhelytől vagy a funkciók támogatásától függően).

élő közvetítés - autókamera

Kiváló minőségű HDR

A HDR aktiválva van, hogy kiküszöbölje a fények elmosódását vezetés közben, és tiszta felvételi minőséget jelenít meg különféle fényviszonyok között. A HDR használata sötét alagúton való áthaladáskor beállítja a fényvisszaverődést az alagútban, hogy a kép jól látható legyen. Ha vakító úton halad át, a napfény megfelelően be van állítva, hogy a környező tárgyak élesek és elmosódásmentesek legyenek.

hdr támogatás

Az ADAS egy biztonságos vezetést segítő rendszer a biztonságos vezetői környezetért

FVSA – Az Ön előtt haladó autó riasztása. Ha a távolság az Ön előtt álló járműtől több mint 2 méter (ez azt jelenti, hogy az autó elmozdult), az LCD-kijelzőn sípolással megjelenik a jármű ikonja.
FCWS – Elülső ütközésre figyelmeztető rendszer. Ha az Ön előtt haladó jármű távolsága rövid, a jármű sebessége pedig nagy, és hirtelen erősen csökken. Megjelenik egy ütközésre figyelmeztető ikon egy figyelmeztetéssel.
LDWS – Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer. Ha vezetés közben elhagyja a sávot, az sárga vagy piros vonallal és figyelmeztető hanggal jelenik meg. Az értesítés csak akkor működik, ha a sebesség meghaladja a beállított határértéket.

A sávészlelési pontok, az előrelépések és az ütközésre figyelmeztető ikonok csak akkor láthatók, ha az LCD-kijelző aktív. Az ADAS beállítások csak a GPS antenna csatlakoztatása után állíthatók be.

adas rendszer

Minőség minden részletében

Ez az autókamera a legfejlettebb technológiát használja, és az összes felhasznált alkatrészt úgy tervezték, hogy a legtisztább képet és fejlett funkciókat biztosítsa, amelyek biztosan meggyőzik Önt arról, hogy ez valóban egyedülálló az autókamerák között.

4K autókamera kettős élő közvetítés gps

Kiváló látószög 150˚ elülső és 140˚ hátsó kamera

A túlzott kameraszög megtöri a képet, ami mellékhatásokat, például torzulást és képtorzulást okoz. Ennek a fényképezőgépnek az optimális felvételi szöge 150 ˚ fok az elülső kamera és 140 ˚ fok a hátsó kamera esetében.

autókamera - 150 fokos látószög

LBP funkció a jármű akkumulátorának lemerülésének védelmére

Ez egy intelligens Safe Guard funkció , amely automatikusan kikapcsolja a felvételt, ha a feszültség a megadott feszültség alá esik, és megszakítja az áramellátást a jármű akkumulátorának védelme érdekében. A beállítások közvetlenül a speciális GNET PC VIEWER-ből végezhetők el, a jármű feszültsége pedig a járműről rögzített videón ellenőrizhető.

LBP funkció a jármű akkumulátorának lemerülésének védelmére

Új H.265 videotömörítés

Az autókamerát az új H.265 tömörítéssel látták el, amely biztosítja a felvételek kisebb méretben történő mentését. Az ilyen tömörítéssel rögzített felvétel 30%-kal kevesebb helyet foglal el a memóriakártyán , miközben a képminőség megmarad. Így a memóriakártya sokkal több felvételt tud készíteni a régebbi H.264-es tömörítéshez képest.

gnet autós kamera - videó tömörítés 4.265

Testreszabott konfiguráció az APP segítségével az okostelefonon

Az Okostelefon APP (iOS/Android) segítségével frissítheti a firmware-t és lejátszhatja a videót, valamint konfigurálhatja a különféle beállításokat. Okostelefonját csak a kamerához csatlakoztatott WiFi dongle segítségével csatlakoztathatja.
*Ha a CLOUD funkció be van kapcsolva, kapcsolja ki az IOT/WiFi funkciót

okostelefon alkalmazás - wifi autós kamera

Sony STARVIS érzékelő

A Sony STARVIS egy pixeles háttérvilágítási technológia, amelyet csúcskategóriás fényképezőgépek CMOS képérzékelőiben használnak. Nagy érzékenység jellemzi, és jó képminőséget ér el látható fényben, de olyan területeken is, ahol egyébként infravörös megvilágítást kellene használnia a fényképezőgépnek. A nagy teljesítményű Sony STARVIS CMOS érzékelővel és egy nagy, 6 üvegből álló objektívvel ez az autós kamera képes automatikusan növelni az expozíciót sötét helyzetekben, hogy tiszta videókat rögzítsen .

gon4 sony starvis szenzoros autós kamera

Egy baleset megbízható tanúja

A beépített G-szenzornak köszönhetően a GONQ autókamera megbízható partner a válsághelyzetekben is. A fényképezőgép automatikusan érzékeli az ütközést , és zárolja a fájlt, hogy ne törlődik automatikusan. Az ilyen fájl egy dedikált mappában tárolódik, ahonnan nem törölhető a hurokrögzítés funkcióval.

kettős g-net kamera - beépített g-szenzor

Magas hőmérsékletállóság

Ez az autókamera hihetetlenül ellenáll a mínusz és plusz hőmérsékleteknek -10°C / 70°C, így nem kell aggódnia miatta nyáron vagy télen.

magas hőmérsékletnek ellenáll - wdr hdr autókamera

Példátlan képminőség és 4K felbontás

Az irreális képminőség ULTRA HD-vel 4K felbontásig magától értetődő ennél a kameránál, de a rögzített videóból egyetlen részlet sem fog hiányozni.

4K felbontás - gnet autós kamera ultra hd

TIMELAPSE – IDŐVONAL

Parkolási módba lépéskor automatikusan használatba veszi a time-lapse funkciót. A time-lapse mód 1 másodpercenként egy képkockát rögzít, így hosszú ideig minimalizálja a videó méretét, hogy a teljes parkolási idő alatt mindent rögzíthessen, ami szükséges.

time lapse - időgyűjtő autós kamera az autóhoz

Leírás:

Kettős kamera
SONY Starvis HDR érzékelő
Előlapi kamera felbontása: 3840*2160p@30fps
Hátsó kamera felbontása: 1920*1080p@30fps
Elől/hátul rögzítési szög: 150°/140°
H.265 videó tömörítés
Alkalmazások támogatása okostelefonhoz (iOS/Android)
Támogatott kártyák: 512 GB-ig
Beépített mikrofon: Igen
Integrált hangszóró: Igen
G érzékelő: Igen
Parkolási mód: Igen
Hangos irányítás: Igen
Felhőbeli tárolás: Igen
Integrált GPS modul
Wi-Fi modul: Igen
Üzemi hőmérséklet -10°C / 70°C
Tápellátás 12V - 24V / 3A
Méretek Előlapi kamera: 120*63*32,3 mm
Méretek Hátsó kamera: 48*29*38 mm

Csomag tartalma:

1 x UHD autós kamera G-ON4
1x hátsó kamera (kábel 6 m)
1x GPS modul
1x wifi dongle
1x OBD tápkábel 3m
1x rögzítőkészlet csavarokkal
1x kézikönyv

4K dupla autós kamera csomag tartalma

Hozzászólások

Egyéb termékek