GPS-helymeghatározó tartály IP66 vízálló + mágnes

Termék kódja: 09-060 Kérdésem van
Gyártó PROFIO
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 63 332 Ft
Ár ÁFA-val 76 000 Ft
- +

Termékleírás GPS-helymeghatározó tartály IP66 vízálló + mágnes

A mágnesrel vízálló IP66 tartály GPS-helymeghatározója pontos információkat szolgáltat a tengeri szállítással konténerben szállított áruk aktuális helyéről. A csomagtartó GPS nyomkövetője a küldemény nyomon követésére a nyomkövető eszköz, amely védelmi funkciókkal rendelkezik a teherszállítás, a hajó és a közúti szállítás számára. A gps lokátor egy hasznos biztonsági megoldás, amely a szállított áruk valós idejű nyomon követését biztosítja részletes információkkal. A 3G nyomkövető készülék egyszerűen beépíthető a tartályba az integrált mágnes segítségével . A WCDMA technológiával ez egy hosszú távú GPS nyomkövető eszköz, amely pontos információkat szolgáltat a szállítandó áruk vagy konténerek aktuális helyéről, nem problémás és hatékony módon.

Az IP66 GPS-helymeghatározó vízálló, mágnes + akkumulátor kapacitás 3800 mAh. A konténerek GPS-követése valós időben. Az online GPS nyomkövető (mobil alkalmazásban) kb. 60 napig készenléti állapotban biztosítja a GPS készülék működését . A GPS + LBS valós időben valósítja meg a pontos helymeghatározást. Miután az online nyomkövetőnek jó GPS-jele van, azt GPS-en keresztül fogja megtalálni. Ha nincs GPS-jel, akkor az LBS-en keresztül fogja megtalálni.

A GPS-modul rendkívül erős mágnesrel van felszerelve, és nagyon egyszerű és rugalmas a GPS-tartály megfigyeléséhez. Erős mágneses testnek köszönhetően a PROFIO ELECTRONICS márkától a 3G GPS-helymeghatározó készüléket csatlakoztathatja a követendő objektum különböző helyeihez . Az IP66 magas szintű védelme lehetővé teszi az eszköz funkcionalitását szélsőséges kültéri környezetben is . A GPS nyomkövető eszköz a hajók és a vasúti konténerek szállítására szolgál. A GPS nyomkövető figyelmezteti Önt az eszköz telepítésébe vagy eltávolításába történő jogosulatlan beavatkozásra . Az e-shopunkban kiváló minőségű GPS-helymeghatározókat vásárolhat. Csak szükség van egy SIM-kártyára (adat / telefon), és a GPS-követés azonnal aktív lehet.

GPS nyomkövető 3800 mAh akkumulátor kapacitással + ultra erős mágnes + IP 66 védelem

online gps konténer lokátor

A 3G tartály GPS nyomkövető kifejezetten konténerek szállítására szolgál.

konténer tracker hajó

A mobiltelefonok számára ingyenes alkalmazás (iOS, Android), a " Track Solid " vagy a " www.tracksolid.com " webes felület, ahol a GPS helymeghatározó aktuális helyét valós időben nézheti meg. Nagyszerű megoldás a konténerszállító számára, hogy nyomon követhesse a szállítmányaikat, és naprakész információkat nyújtson ügyfeleiknek.

Megtekintheti a tracker mozgását az alkalmazáson keresztül mobiltelefonján, táblagépén vagy számítógépén.

A térkép megjeleníti az aktuális helyét idő, sebesség és GPS koordinátákkal.

tartálykövető élő megfigyelés

Kettős pozicionálás GPS és LBS

Ez a tracker támogatja a GPS és az LBS lokalizációját. A GPS a külső helyzet meghatározása 10 méteres pontossággal. Az LBS helymeghatározás (olyan helyeken, ahol nincs gps jel) 500 méternél kisebb pontossággal.

GPS tartálykereső és LBS pozicionálás

A tartály nyitva / szorosan érzékelve

A helymeghatározó érzékelőjének köszönhetően azonnali figyelmeztetést kap, ha a tartály ajtaját váratlanul kinyitják, így megakadályozhatja az áru ellopását a tartályból. A tartály ajtaja nyitásakor vagy zárásakor figyelmeztetés és valós idejű pozíció kerül elküldésre.

riasztó nyitás gps tracker konténer zárása

Szabotázs figyelmeztetés a nyomkövető eltávolítására a tartályból

Szabotázs riasztás. Értesítést fog kapni a nyomkövető eszköz bármilyen eredeti áthelyezéséről. A telepítéskor aktiválja a riasztást a szabotázsgomb megnyomásával, így a szabotázs-ellenes funkció értesíti Önt, ha a gps lokátor eltávolításra kerül.

anti tamper figyelmeztetés gps konténer tracker

Mágneses tartó

Az ultra-erős mágneses tartó rugalmas rögzítést tesz lehetővé a teherautók vagy konténerek fémfelületére.

mágneses tracker tartó gps konténer

Az IP66 szabvány víz és por ellenállást biztosít

Ez biztosítja a stabil nyomkövetőeszköz működését bármely igényes környezetben. A GPS helymeghatározó készülék kiváló vízállósággal rendelkezik, hogy stabil működést biztosítson kemény körülmények között. Ez nem csak a por behatolásának hatékony megelőzése, de nem kell aggódnia, hogy a helymeghatározó készüléket fröccsenő vízzel távolítják el a tartályból vagy a targoncából.

gps tracker védelem IP66

Globális barangolás

A nem problémás globális hálózati lefedettség biztosítja a folyamatos kapcsolatot a nyomkövető eszközzel. GPS lokátorunk támogatja a 2G GSM 850/900/1800 / 1900MHz és 3G WCDMA-t: adatátvitel BAND1 / BAND2 / BAND5 / BAND8.

gps tracker hajószállítás

Hosszú készenléti üzemmód - 60 nap

A tracker beépített Li-Polymer 3,7V 3800mAh újratölthető akkumulátorral rendelkezik, amely rendkívül hosszú készenléti időt és intelligens energiatakarékossági funkciót biztosít. Teljes töltés után majdnem 30 napig működhet (statikus üzemmódban 6 óránként GPS adatokat rögzít).

gps tracker konténer készenléti akkumulátor mód

3 munkamód

A GPS nyomkövető automatikusan azonosítja a konténer környezet aktuális állapotát, és megváltoztatja a statikus üzemmód (3 óra múlva a GPS-adatok feltöltése), a szárazföldi mód (a GPS-adatok feltöltése minden 10 percben) és a hajó módját (GPS-adatok feltöltése 3 óránként).

gps konténer tracker 3 munkamód

3G tárolókövető

Műszaki adatok:

Kommunikációs rendszer: M770B GSM és WCDMA kommunikációs modul
Kommunikációs frekvencia: GSM: 850/900/1800 / 1900MHz WCDMA: BAND1 / BAND2 / BAND5 / BAND8
Érzékenység: <-104dBm
GPRS: 1,2-es osztály, TCP / IP
Recepció érzékenység: II. Osztály RBER2% (-102dBm)
Memória: 32 + 32 MB
Fázishiba: RMSPE <5, PPE <20
Max. kimenet: GSM850 / GSM900: 33 ± 3dBm, GSM1800 / GSM1900: 30 ± 3dBm
Max. frekvenciahiba: ± 0,1ppm
GPS chip: MTK nagyon érzékeny
Frekvencia: GPS L1, 1575,42MHz
GPS-csatorna: 66
Helymeghatározás: <10 méter
Követési érzékenység: -165dBm
Érzékenység: -148dBm
GPS antenna: GPS kerámia antenna
Üzemi hőmérséklet: -20 ° ~ 70 ℃
Standard: IP65
Akkumulátor: 3 800mAh
Készenléti állapot: legfeljebb 60 nap
Méretek: 200mm (szélesség) x 104mm (magasság) x 43mm (vastagság)
Súly: 370 g

Csomag tartalma:

1x GPS helymeghatározó Profio GPS L-10
1x akkumulátor 3800 mAh akkumulátor
1x csavarok beállítása
1x Kézikönyv

Hozzászólások

Egyéb termékek