GPS lokátor - szuper vékony, csak 8 mm-es, 2500 mAh akkumulátor

Termék kódja: 09-082 Kérdésem van
újdonságok GPS lokátor - szuper vékony, csak 8 mm-es, 2500 mAh akkumulátor
Gyártó PROFIO
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 40 000 Ft
Ár ÁFA-val 48 000 Ft
- +

Termékleírás GPS lokátor - szuper vékony, csak 8 mm-es, 2500 mAh akkumulátor

GPS nyomkövetés - ULTRATHIN 8 mm-es GPS-lokátor + akkumulátor 2500mAh - a szállítmányok mozgásának figyelése + értesítés a kicsomagolásról. Tényleg nagyon vékony, 8 mm vastag, 110 mm magas és 61 mm széles. A GPS + LBS lokátoron keresztüli nyomon követési támogatás kompakt méretének köszönhetően biztosítja bármi nyomon követését és nyomon követését. Ideális hely az áruk és csomagok számára, a fényérzékelőnek köszönhetően figyelmeztetni tudja az illetéktelen kicsomagolást. Ezt az ultravékony és kompakt megfigyelő eszközt kifejezetten áruk, szállítások, csomagok, értéktárgyak, poggyász stb. Nyomon követésére tervezték. Használható azonban emberek, autók vagy bármely más tárgy nyomon követésére is. Miután behelyezte a SIM-kártyát a készülékbe, valós időben nyomon követheti az árut a térképen .

A beépített fényérzékelő képes észlelni az áruk illegális kicsomagolását, majd riasztásokat és értesítéseket küldhet. Ezeket az értesítéseket SMS-ben küldjük el telefonjára, a GPS-lokátor aktuális helyére mutató linkkel. Így megismerheti a szállítmány illegális megnyitását, valamint annak a helyét, ahol történt. Rendkívül vékony méretének és akár 2500mAh kapacitású beépített akkumulátorának köszönhetően minden csomagban elhelyezheti a helymeghatározót, ami lehetővé teszi az áruk 24/7 valós idejű követését. Az akkumulátort mikro-USB-kábellel töltik fel. Amikor az akkumulátor 3,65 V alá csökken, a lokátor értesítő SMS-t küld Önnek az alacsony akkumulátorszintről. Ez a GPS-lokátor ideális megoldás a vagyonának védelmére.

GPS lokátorGPS nyomkövetés

A GPS nyomkövető készülék a bérelt járművek nyomon követésére és nyomon követésére, autók lízingelésére, értékes áruk szállítására, nehézgépek bérlésére és adott áruk nyomon követésére szolgál. E-boltunkban megvásárolhatja a legjobb minőségű GPS-lokátorokat. Csak egy SIM-kártyára van szükség (adat / telefon), és a GPS-monitorozás azonnal aktív lehet.

A GPS eszköz a Track Track Pro (iOS, Android) nevű mobilalkalmazás formájában biztosítja a felhasználó számára a követést , amellyel valós időben megtudhatja a megfigyelt jármű vagy objektum helyét és különféle szükséges adatokat. Egy másik forma a GPS készülék helyének nyomon követése a "www.tracksolid.com " webes felületen keresztül, amelyet PC-n, táblagépen vagy laptopon keresztül használhat a kényelmes monitorozáshoz.

pályaszilárd nyomkövető alkalmazás

Csatlakozhat a GPS nyomkövetőhöz egy mobiltelefonon, táblagépen vagy PC- n lévő alkalmazáson keresztül

A térkép megmutatja az Ön aktuális helyzetét, az időt, a sebességet és a GPS koordinátákat.

trackolid pro app

GEO FENCE funkció

Lehetővé teszi e-mail értesítések küldését, amikor a jármű elhagyja a megjelölt területet
(abban az esetben, ha a járművezető véletlenül elhagyná a tervezett útvonalat, vagy ha áru / csomagja a megengedett határon kívülre kerülne)

geofence függvény

A GPS-lokátor segítségével nyomon követhet egy motorkerékpárt, teherautót és autót, poggyászt, értéktárgyakat, csomagokat és árukat, konténereket stb.

GPS lokátor vékony

Rendkívül vékony méretének és beépített akkumulátorának köszönhetően 24/7 valós idejű megfigyelést tesz lehetővé az objektumokról

GPS csomagkövetés

Jellemzők:

GPS + LBS helymeghatározás
Rendkívül vékony és miniatűr kialakítás
Beépített akkumulátor 2500mAh kapacitással
Fényérzékelő az áruk / szállítmányok / értéktárgyak illetéktelen megnyitásának felderítésére

Specifikációk:

Antenna: beltéri GPS 4 sávos kerámia antenna
LED jelzés: üzemmód, akkumulátor
Akkumulátor: beépített, újratölthető, 2500 mAh Li-Polymer
Frekvencia: GSM 850/900/1800/1900 MHz
Üzemi feszültség / áram: 3,7V DC / 50mA
Tápellátás: 5V / 1A
Töltési idő: 6 óra
Méretek: 110x61x8 mm
Súly: 76 g
Üzemi hőmérséklet: -20 - + 70 ° C
Broadcast protokoll: TCP, SMS
Pontosság: 10 m-ig

Csomag tartalma:

1x GPS-lokátor Profio GPS L-8
1x Micro USB kábel
1x kézikönyv

Hozzászólások

Egyéb termékek