GPS nyomkövető Profio S11 - napelem vízálló IPX7 burkolat

Termék kódja: 10-579 Kérdésem van
újdonságok GPS nyomkövető Profio S11 - napelem vízálló IPX7 burkolat
Gyártó PROFIO
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 60 000 Ft
Ár ÁFA-val 72 000 Ft
- +

Termékleírás GPS nyomkövető Profio S11 - napelem vízálló IPX7 burkolat

GPS nyomkövető Profio S11 - napelem vízálló IPX7 burkolat. A GPS lokátor 10000 mAh akkumulátorkapacitással és aktív felügyelettel rendelkezik. Ez a GPS nyomkövető teherautókhoz, kisteherautókhoz, lakókocsikhoz vagy csónakokhoz, jachtokhoz és csónakokhoz alkalmas. Hajók és járművek GPS valós idejű nyomon követése. Online GPS nyomkövető (mobilalkalmazás) 10000 mAh akkumulátorral. A nagy teljesítményű napelem automatikusan feltölti a beépített akkumulátort, nem kell attól tartania, hogy a lokátor áram nélkül marad, és nyoma veszti a megfigyelt járművet vagy hajót. A GPS lokátort a megfigyelt objektum külső oldalára szereli fel, és a mobilalkalmazáson keresztül követheti a mozgást és az aktuális pozíciót.

GPS lokátor napelemmel és akkumulátorral akár 2,5 év

gps hely autók csónakok lakókocsik

Gépjárműpark menedzsment

Ha van járműparkja (hajók, jachtok stb.) a cégében, akkor lehetősége van egy fiók alatt nyomon követni azokat. A "Tracksolid" rendszerrel akár 10 000 jármű egyidejű nyomon követésére is van lehetőség.

napelemes gps nyomkövető

A GPS nyomkövető készülék a kölcsönszállítások, a szállított értéktárgyak nyomon követésére, figyelésére, a nehézgépek bérlésére és az egyes áruk nyomon követésére találja meg a használatát. A GPS nyomkövető arra is figyelmeztet, ha a készülék beszerelésekor vagy eltávolításakor jogosulatlan beavatkozást végeznek. A legjobb minőségű GPS helymeghatározókat vásárolhatja meg e-shopunkban. Mindössze egy SIM kártya (adat / telefon) kell és a GPS nyomkövetés azonnal aktiválható. GPS + LBS + WiFi helymeghatározás - akár háromszoros pontosság a valós idejű helymeghatározáshoz. Ha az online nyomkövetőnek jó GPS-jele van, azt GPS-en keresztül megkeresi. Ha nincs GPS-jel, akkor az LBS-en keresztül megkeresi. A hármas pozicionálás pontos és gyors helymegjelölést tesz lehetővé. A GPS modul ultra erős mágnessel van felszerelve, és nagyon egyszerűen és ugyanakkor rugalmasan telepíthető a GPS járműfigyeléshez. Szétszerelés elleni védelem lopásgátló fényérzékelővel.

GPS járműfigyelés - GPS nyomkövető - helymeghatározó

A GPS-eszköz egy „ TrackSolid PRO ” nevű mobilalkalmazás (iOS, Android) formájában biztosítja a felhasználó számára a nyomkövetést, mellyel valós időben megtudhatja a felügyelt jármű vagy objektum helyét és különböző szükséges adatokat.
Egy másik forma a GPS készülék nyomon követése a " www.tracksolid.com " webes felületen keresztül, amelyet PC-n, táblagépen, laptopon keresztül használhatunk a kényelmes megfigyeléshez.

tracksolid a gps lokátor alkalmazáshoz

A gps trackerhez mobiltelefonon, táblagépen vagy PC- n lévő alkalmazáson keresztül csatlakozhat

A térkép mutatja az Ön aktuális pozícióját idővel, sebességgel és GPS-koordinátákkal.

járműfigyelő - gps tracker

Aktív lehallgatás

Lehetőség a kiválasztott segélyhívó számokról a GPS nyomkövető eszközre történő hívásra, így hangokat (beszélgetést) hallhat az eszköz körül, ahol az található. A hangfigyelési folyamat során a készülék nem ad ki hangot, így csendes megfigyelésről van szó.

aktív lehallgatás - gps lokátor

Vízálló IPX7 osztályú víz és por ellen

A GPS lokátor rendkívül magas fokú IPX7 védettséggel rendelkezik (ahol 1 m-es vízmélységbe is meríthető és teljes porállóság) lehetővé teszi a készülék funkcionalitását rendkívül megerőltető kültéri környezetben is.

Vízálló színpad IPX7 - gps lokátor profio s11

GPS lokátor jogosulatlan eltávolítás riasztás

Ha a GPS lokátor a Light gombon keresztül jogosulatlan kivonást észlel, akkor riasztást küld egy figyelmeztető üzenet formájában, és 20 percre automatikusan aktiválódik a GPS nyomkövető mód. 20 perc elteltével a készülék visszakapcsol készenléti üzemmódba.

gps tracker - szabotázs elleni funkció

Rezgés riasztó

Ha a GPS helymeghatározó rezgéseket vagy váratlan áthelyezést, vagy ütést vagy a festék sérülését észleli , riasztás indul. A készülék riasztási üzenetet küld.

rezgő riasztó - online gps nyomkövető lokátor

Hangos riasztás

Ha a decibelszint meghaladja a 60 decibelt (üvegtörés stb.), a gps lokátor automatikusan riasztást küld az előre beállított SOS számra.

gps lokátor - hangjelzés

GEO FENCE funkció

Lehetővé teszi e-mail értesítés küldését, amikor elhagyja a megjelölt területet (Ha a jármű vezetője véletlenül letér a tervezett útvonalról)

geofence funkció - gps tracker lokátor

Háromszoros GPS és LBS + WiFi lokalizáció

Ez a nyomkövető támogatja a GPS és az LBS helymeghatározást. A GPS egy külső pozíció meghatározása 10 méternél kisebb pontossággal. Az LBS egy helyzetmeghatározás (olyan helyeken, ahol nincs gps jel) 500 méternél kisebb pontossággal. A lokátor a nyilvános WIFI hálózathoz is csatlakozhat, és helyadatokat küldhet Wi-Fi-n keresztül.

gps lokátor - hármas lokalizáció gps lbs wifi

GPS lokátor megfigyelési módok

Követési mód

Ebben az üzemmódban a készülék elküldi az Ön helyadatait az alkalmazásnak, attól függően, hogy az eszköz mozog vagy áll. Ebben az üzemmódban két intervallumot lehet beállítani a pozíció küldésére , egy intervallumot akkor, amikor a készülék mozgásban van. Ez az intervallum 10 másodperc és 3600 másodperc között állítható be. Minél alacsonyabb az intervallum, annál gyakrabban frissíti a helyet az alkalmazásban. A második intervallumot a készülék álló helyzetében határozzák meg. Az intervallum 180 másodperctől 65535 másodpercig állítható be. Ha a készülék egy helyen van, nem szükséges a pozíciót rövidebb időközönként frissíteni. Természetesen minden a készülék használatától függ.

Energiatakarékos mód

Ebben a módban beállíthatja a pontos időpontot , amikor az eszköz felébred, és frissítheti a helyét , majd megadhatja, hogy milyen gyakran ébredjen fel. Mivel a készülék ebben az üzemmódban nem teljesen aktív, és csak meghatározott időpontokban aktiválódik, az akkumulátor kíméli , ami lehetővé teszi, hogy a készülék nagyon hosszú ideig üzemeljen. A gyakorlatban ez az üzemmód úgy működik, hogy beállítja az aktiválási időt, például 13:45-re, és beállítja az ismétlési időközt például 2 órán keresztül. Tehát az eszköz először 13:45-kor frissíti a helyét, a következő helyfrissítés pedig 15:45-kor lesz, a következő hely pedig 2 óránként frissül.

Ebben az üzemmódban a készülék egyetlen akkumulátortöltéssel körülbelül 1-2 évig működik. Ezért, ha a hely 1 naponta egyszer frissül.

nap-
tápegység
gps
ip67


Napelem akkumulátor töltés


Energiagazdálkodás - Intelligens tápegység


GPS + LBS + WiFi helymeghatározás - valós idejű helymeghatározás
IP67 vízálló - a GPS készülék vízállósága igényes kültéri környezetben is stabil működést biztosít
akkumulátor 10000 mah
riasztás
10000 mAh újratölthető akkumulátor - nagy kapacitású lítium akkumulátor biztosítja a készülék kellően hosszú tápellátását

Fedél levétel riasztó   - a riasztás akkor aktiválódik, amikor SIM-kártyát cserélnek, vagy amikor megpróbálják szétszerelni a készüléket.

Műszaki adatok:

Kommunikációs hálózat: GSM
Kommunikációs frekvencia: Négysávos 850/900/1800/1900 MHz
Helymeghatározó rendszer: GPS + WIFI + LBS
Frekvencia: L1
Helymeghatározási pontosság: <2,5 m
Követési érzékenység: -162dBm
Érzékelési érzékenység: -148dBm
Indulási sebesség: átlagos. melegindítás 1 másodpercen belül; átlagos. hidegindítás 32 másodpercen belül.
Akkumulátor: 10000 mAh / 3,7 V lítium-polimer akkumulátor
Napelem: 5,5V / 400mA
Üzemmódok: Követés mód, Gazdaságos mód
Készenléti üzemmód: takarékos üzemmódban akár 2,5 évig
LED jelzőfény: a készülék be van kapcsolva (piros), a készülék működik (zöld)
SIM-kártya: normál SIM
Memória: 32 + 32Mb
Fényérzékelő: igen – a készülék szétszerelésekor figyelmeztet
Funkciók: geo-kerítés, lemerült akkumulátor figyelmeztetés
Üzemi hőmérséklet: -20 ℃ ~ 70 ℃
Üzemi páratartalom: 5-95%
IP védettség: IP67
Súly: 637g
Méretek: 355x110x33 mm


Csomag tartalma:

1x GPS lokátor napelemmel Profio GPS S11
1x csavarkészlet csavarhúzóval
1x kézikönyv

!!! A lokátor működéséhez 1-10 éves licenc vásárlása szükséges a TRACKSOLID rendszeren keresztüli monitorozáshoz !!!

Hozzászólások

Egyéb termékek