Mini Spy HD kamera mágneses tartóval

Termék kódja: 10-165 Kérdésem van
újdonságok Mini Spy HD kamera mágneses tartóval
Gyártó OEM
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 40 000 Ft
Ár ÁFA-val 48 000 Ft
- +

Termékleírás Mini Spy HD kamera mágneses tartóval

Mini Spy HD 1920x1080 kamera mágneses tartóval, amely támogatja a micro SD kártyát, legfeljebb 128 GB-ig és akár 20 óra folyamatos rögzítésig. Kerek mini Full HD WiFi kamera forgó mágneses csatlakozással, melynek köszönhetően beállíthatja a fényképezési szöget az Ön igényeinek megfelelően . A miniatűr fényképezőgép méretei csak 4 cm x 2,5 cm, súlya 29g . A fényképezőgép alkalmas a helyiségben végzett tevékenységek felügyelet nélküli megfigyelésére, vagy az irodai, otthoni és egyéb biztonsági funkciókra. A csomagban található egy tartó, forgatható csuklóval, és a mágnes a fényképezőgép könnyű szereléséhez, és a tartó másik oldaláról egy ragasztófelület, melynek köszönhetően a fényképezőgépet bárhol elhelyezheti kiváló minőségű videofelvételekhez .

A készülék beépített újratölthető akkumulátorral rendelkezik , amely akár 2 óráig képes rögzíteni a Full HD képeket. Ez az akkumulátor egy vezeték nélküli és kompakt mini kamera, amely nem korlátozódik további tápkábelekkel. Képeket képes nagyfelbontású 1920 x 1080 felbontásban rögzíteni. A kamera legfeljebb 128 GB-os micro SD kártyákat támogat, és akár 20 órányi folyamatos felvételt készíthet . A WiFi- csatlakozásnak köszönhetően a fényképezőgépet a mobiltelefonhoz csatlakoztathatja az ingyenes " BVCAM " alkalmazás (iOS, Android) segítségével, amelyen keresztül a fényképezőgépből a rögzített képeket valós időben megtekintheti és különböző fényképezőgép funkciókat állíthat be.

kém mini wifi kerek kamera

Természetesen, ha több mint 2 órát szeretne rögzíteni, csatlakoztassa a fényképezőgépet egy Power bankhoz (hordozható akkumulátorhoz) vagy közvetlenül a villamos energiához egy hálózati adapterrel (nem tartozék) USB-kábelen keresztül a rögzített felvételek másolásához a számítógéped. A fényképezőgép üzleti találkozók, fontos találkozók rögzítése nélkül fogja találni a használatát, anélkül, hogy bárki észrevenné, köszönhetően a láthatatlan fekete színnek.

Jellemzők:

Kiváló minőségű Full HD1080p képek
Kompakt és könnyen hordozható kivitel
WiFi kapcsolat
Minőségi feldolgozás
Forgó mágneses csatlakozás

Műszaki adatok:

Videó formátum: AVI
Videó felbontási arány: 1920x1080p
Videofelvételi frekvencia: 30 fps
Interfész típusa: Mini USB
Tároló adathordozó: TF kártya 128 GB-ig
Elem típusa: Polimer Lítium
Akkumulátor kapacitás: 3000 mAh
Töltőfeszültség: DC 5V
Méretek: 4 cm (átmérő) x 2,5 cm (mélység)
Súly: 29g

A csomag tartalmaz:

1x kerek Mini Full HD kamera
1x USB-kábel
1x USB szoftverrel
1x Mágneses forgócsukló
1x Kézikönyv

Hozzászólások

Egyéb termékek