SIM kártya 2 évre a LANGIE fordító számára 70 ország számára

Termék kódja: 70-012 Kérdésem van
Gyártó LANGIE
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 13 332 Ft
Ár ÁFA-val 16 000 Ft
- +

Termékleírás SIM kártya 2 évre a LANGIE fordító számára 70 ország számára

Az adat-SIM kártya 2 évig a LANGIE fordító számára korlátlanul érvényes a világ 70 országában - ez a legjobb értelmezési módszer. LANGIE fordítóval dolgozik. Korlátlan fordítás 2 évig a világ 70 országában a lehető legnagyobb adatkapcsolati sebességgel !!! Ezen az egyedülálló SIM-kártyán keresztül korlátlan fordítás áll rendelkezésére (az offline fordítás alternatívája), bárhol, ahol elérhető a 3G / 4G jel. Így már nem kell elérhető WiFi hálózatot keresnie, vagy párosítania a fordítót mobiltelefonjával, a LANGIE teljesen függetlenül fog működni. A LANGIE automatikusan párosul az operátorral abban az országban, ahol tartózkodik, és elkezdheti a fordítást.

2 éves SIM-kártya
A SIM-kártya csak a LANGIE fordítóban történő használatra van lezárva, és 2 évig előre fizetik, és nem igényel szerződést vagy egyéb további díjat. (Csak hangfordításra használható) , a Hotspot létrehozása, képkeresés, nyelvi klub, csoportos tolmács vagy telefonálás funkciója nem támogatott ezzel a SIM-kártyával). A SIM-kártya 2 év után lejár, és közvetlenül az e-boltunkban vásárolhat új SIM-kártyát, vagy meghosszabbíthatja a SIM-kártya érvényességét. A SIM-en keresztüli hanghívás funkció nem támogatott.

Aktiválás dátuma
Az utolsó aktiválás dátuma a SIM-kártya csomagolására van nyomtatva. Ha nem aktiválja a SIM-kártyát ezen dátum előtt, akkor az automatikusan aktiválódik, és mivel ez a dátum 2 évig kezdi meg a hangfordítás érvényességét.

Használati feltételek
A 2 évre lezárt SIM-kártyát csak az emberek közötti mindennapi személyes és rendszeres kommunikációhoz szabad használni, nagyobb adatátvitelhez azonban nem. Ha képkereső, csoportos tolmács vagy nyelvi klub funkciót kell használnia, kérjük, használja a WiFi kapcsolatot.

A kártya bármely más, a rendeltetésétől eltérő használata a SIM-kártya blokkolását okozza.
A SIM-kártya csak a LANGIE eszközzel használható, más célokra nem.

Ellenőrizze a lejárati dátumot
A lezárt SIM-kártya lejárati dátumának ellenőrzéséhez lépjen a beállításokhoz, és kattintson a Langie SIM-re.

langie sim kártya

A támogatott országok listája:
Anglia, Argentína, Ausztrália, Banglades, Belgium, Brazília, Bulgária, Kambodzsa, Kanada, Chile, Kína, Horvátország, Ciprus, Csehország , Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország, Ghána, Görögország, Hong Kong, Magyarország, Izland, India, Indonézia, Írország, Izrael, Olaszország, Japán, Laosz, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Makaó, Malajzia, Málta, Mexikó, Hollandia, Új-Zéland, Norvégia, Panama, Peru, Fülöp-szigetek, Lengyelország, Portugália, Katar, Ausztria , Románia, Oroszország, Szaúd-Arábia, Szerbia, Szingapúr, Szlovákia, Szlovénia, Dél-Afrika, Dél-Korea, Spanyolország, Srí Lanka, Svédország, Svájc, Tajvan, Thaiföld, Törökország, Ukrajna, Egyesült Arab Emírségek, USA, Vatikán, Vietnam.

Hozzászólások

Egyéb termékek