Többfunkciós érzékelő kém eszközök felderítésére

Termék kódja: 09-004 Kérdésem van
Gyártó OEM
Termékek elérhetősége előrendelés
Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
Nettó ár 28 668 Ft
Ár ÁFA-val 34 400 Ft
- +

Termékleírás Többfunkciós érzékelő kém eszközök felderítésére

Többfunkciós érzékelő sokféle kém eszköz észlelésére . Meg fogja deríteni, hogy a kém hiba van-e a mobiltelefonján. Ha a készülék rögzíti az adójelet, akkor síp vagy rezeg, és a zöld LED-ek világítanak. Ez a kiváló eszköz egy olyan eszköz, amely GSM detektorként szolgál, függetlenül attól, hogy egy kém hiba vagy bármilyen vezeték nélküli jel az otthoni, irodai vagy egyéb helyiségekben.

Hibakeresési eszközök - A Professional CC308 olyan eszköz, amelyet GSM-ként vagy bármilyen vezeték nélküli jel hibáiként használnak a lakásban, irodában vagy más helyeken. Vásárolhat online a boltunkban.

Ez a speciálisan módosított gép azt is észleli, hogy a mobilját nem fogták-e el. Ha a készülék felveszi a sugárzott jelet, akkor síp vagy rezegni kezd, és a zöld LED világít a jel intenzitása által.

  • Teljesítmény 50mW - 200 mW, 30-50 cm-es érzékelési tartományban.
  • Teljesítmény 300mW - 600mW, 100-200 cm-es érzékelési tartományban.
  • Teljesítmény 800mW - 1200mW, 300-1000 cm-es érzékelési tartományban.
  • Beépített 1200mAh lítium akkumulátor
  • Frekvenciatartomány 1MHz-3000MHz.
  • Méretek: 93mm * 48mm * 17mm
  • Súly: 58g.

multifunkcionális hibajelző

A többszörös hibajelző minden GSM frekvencián működik, beleértve a vezeték nélküli kamerákat is. Könnyedén megtudhatja, hogy valaki hív a környezetében, vagy valaki vezérli a telefont. A sípoló vagy rezgő villogást 1 percig és tovább kell folytatni, és ha igen, akkor biztos, hogy a telefonon keresztül küldött adatok vagy hangjelzés. A készülék könnyen rögzítheti a vezeték nélküli kamerákat, a hallgató hibákat és más vezeték nélküli eszközöket. GSM-érzékelő eladásra kedvező áron vásárolhat online az e-shopunkban. Nézze meg ajánlatunkat, és keresse meg, amit keres.

A készülék támogatja a fülhallgató csatlakoztatását, ha csendes észlelésre van szükség, vagyis hang nélkül. A GSM jel érzékelési tartománya legfeljebb 10 M lehet (az érzékelt GSM jel erősségétől függ).

A csomag tartalma:

1 x Hibák többszörös érzékelője
1 x fülhallgató

Hozzászólások

Egyéb termékek