Kulcstartó hangrögzítő – kémhangfelvétel (hangfelismerés) 16 GB memóriával

Termék kódja: 09-063 Kérdésem van
újdonságok Kulcstartó hangrögzítő – kémhangfelvétel (hangfelismerés) 16 GB memóriával
Gyártó OEM
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 26 668 Ft
Ár ÁFA-val 32 000 Ft
- +

Termékleírás Kulcstartó hangrögzítő – kémhangfelvétel (hangfelismerés) 16 GB memóriával

Kulcstartó hangrögzítő – kémhangfelvétel (hangfelismerés) 16 GB memóriával. Felvétel közben nem bocsát ki hangot vagy fényt, ami garantálja a diszkrécióját. Kompakt eszköz, amely a feltűnhetetlenségre készült. Gyakran tart előadásokat különböző rendezvényeken? Diszkréten és észrevétlenül kell rögzítenie egy beszélgetést? Szeretné, hogy mindig kéznél legyen egy hangrögzítő? A hangrögzítő minden helyzetben segít. A lehallgató készülék két üzemmódban működik.

Az audioaktiválási mód csak akkor rögzíti a kimondott szót, ha a résztvevők valóban beszélnek, ellenkező esetben készenléti módba kapcsol. A folyamatos felvételi mód 60 perces időközönként folyamatos rögzítés történik . Az üzemmódok váltása intuitív a n görgetőgombbal . Ha a gombot felfelé tolják, az üzemmód hanggal vagy hanggal aktiválódik. Ha a gombot középső helyzetbe nyomjuk, a készülék elmenti a felvételt és kikapcsol. És ha a gombot az alsó pozícióba nyomjuk, akkor ismét bekapcsol a folyamatos felvétel mód.

A felvevő tápellátása a beépített adapteren keresztül történik, így nem kell aggódnia az elemek miatt. Teljesen feltöltött módban körülbelül 60 órán keresztül képes működni hangaktivált módban és körülbelül 6 órán át folyamatos felvételi módban, így mindig készen áll, amikor szüksége van rá. A lehallgatással ellátott készülék természetesen Mac és Windows rendszerrel is kompatibilis.

Hangrögzítő kulcstartóban - kémhívás rögzítő

Hangrögzítő kulcstartóban - kémhívás rögzítő

Az intelligens hangrögzítőt az emberek széles köre alkalmazza, és számos minőségi funkcióval rendelkezik. Ha az akkumulátor kapacitása kritikus szintre csökken, a készülék automatikusan menti a hangot, mielőtt kikapcsolná . Intelligens zajcsökkentéssel is rendelkezik - akár 192 kbps bitsebességű felvétel. Nincs szükség további szoftverre a fájlok átviteléhez a felvevő és a számítógép között – egyszerűen csatlakoztassa őket USB-kábellel, és vigye át a fájlokat. A rögzített hang lejátszásához egyszerűen kapcsolja ki, és csatlakoztassa a fejhallgatót a 3,5 mm-es jack csatlakozóhoz. Soha ne kockáztassa, hogy elveszít egy fontos beszélgetést, előadást vagy más hanganyagot.

Műszaki adatok:

  • Frekvencia: Mp3- 8KHz-48Khz 320Kbps, 32KHz - 48KHz 48Kbps - 192Kbps
  • VMA: 32Khz-48Khz 48Kbps-192Kbps
  • Memória: 16 GB
  • Bemenet: Micro USB
  • Kompatibilis rendszerek: Windows, Mac, Linux

Csomag tartalma:

1x Hangrögzítő a kulcstartóban
1x usb kábel
1x fejhallgató
1x kézikönyv

Hozzászólások

Egyéb termékek