Solar GPS lokátor 4G GPS/WIFI/BDS/LBS + IP67 védelem + 10000mAh akkumulátor

Termék kódja: 09-133 Kérdésem van
Gyártó PROFIO
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 66 668 Ft
Ár ÁFA-val 80 000 Ft
- +

Termékleírás Solar GPS lokátor 4G GPS/WIFI/BDS/LBS + IP67 védelem + 10000mAh akkumulátor

Napelemes GPS lokátor 4G GPS/WIFI/BDS/LBS + IP67 védelemmel + 10000mAh akkumulátorral. Erős mágneses rögzítés. GPS Tracker – valós idejű nyomkövetés napelemen, mágneses töltőn keresztül, IP67 vízálló, ideálissá teszi ezt az eszközt különféle telepítésekhez, amelyek hosszú készenléti időt és folyamatos optimális teljesítményt igényelnek. Az LTE kommunikáció a vészhelyzeti GSM-mel (2G) szinte mindig stabil kapcsolatot biztosít. Ezeken a funkciókon kívül a több üzemmód, a különféle perifériák és az események által kiváltott értesítések készlete teszi ezt a lokátort a flottakezelési stratégia értékes részévé. Ideális hajókon, teherautókon, furgonokon, munkagépeken, mezőgazdasági gépeken stb.

LTE és GSM hálózat

Kommunikáció 4G LTE hálózaton keresztül vészhelyzeti 2G GSM-mel. A GPS lokátor támogatja a vészhelyzeti 2G GSM és 4G WCDMA adatátvitelt.

Solar GPS lokátor 4G GPS/WIFI/BDS/LBS + 10000mAh akkumulátorral és IP67 védelemmel

A GPS-eszköz helyének követése a www.tracksolidpro.com webes felületen keresztül

A GPS-készülék közvetlenül a mobiltelefonjára küldött SMS-ben biztosítja a felhasználó számára a nyomkövetést , ahol a Google térkép hivatkozása jelenik meg, és rákattintás után megjelenik a nyomon követett jármű aktuális helye. Egy másik lehetőség a " Track Solid " nevű mobilalkalmazás (iOS, Android) , amellyel megtudhatja a nyomon követett jármű helyét és különböző szükséges adatokat. Az utolsó űrlap a GPS-eszköz helyének követése a " www.tracksolidpro.com " webes felületen keresztül
A TracksolidPro egy SaaS platform GPS nyomkövetéshez és videó megfigyeléshez. Szolgáltatások teljes készletét kínálja, amelyek célja bármely járművezető és személy megfigyelése, a meggondolatlan vezetői magatartás észlelése, a járművek és a rakomány valós idejű nyomon követése, a járműadatok és egyéb információk gyűjtése, amelyek segítségével a vállalkozások nagyobb termelékenységet és hatékonyságot érhetnek el.

!!! A GPS lokátor megfelelő működéséhez 1-10 éves licenc vásárlása szükséges a TRACKSOLID PRO rendszeren keresztüli monitorozáshoz!!!

gps lokátor - online nyomkövetés alkalmazáson keresztül

GEO FENCE funkció

Lehetővé teszi e-mail értesítés küldését, ha a jármű elhagyja a kijelölt területet (ha a járművezető véletlenül elhagyná a tervezett útvonalat)

geo kerítés gps tracker funkció

Napelemes és mágneses töltés

Egyszerű töltés napelemen és mágneses töltőn keresztül. A mágneses töltővel ellátott napelem szinte minden esetben hosszú készenléti időt biztosít. A készülék egy feltöltéssel akár 2 éves üzemidőt is tud biztosítani, lekapcsoláskor pedig a Hall-érzékelő aktiválódik és riasztást küld, így a flottakezelők biztosak lehetnek abban, hogy eszközeik folyamatos védelem alatt állnak.

Napelemes és mágneses töltésű gps lokátor

IP67 Por- és vízálló

A robusztus felépítés folyamatos optimális teljesítményt biztosít még a legigényesebb körülmények között is. Az IP67 vízállóságnak köszönhetően ez a GPS nyomkövető ideális különféle alkalmazásokhoz, amelyek a legigényesebb körülmények között is folyamatos optimális teljesítményt igényelnek, a több helymeghatározó rendszer szinergiája pedig erős jelfelvételt és pontosabb helyinformációt biztosít.

IP67 védelem - gps tracker

GPS és BDS, LBS és Wi-Fi helymeghatározás

A több helymeghatározó rendszer szinergiája biztosítja a pontos helymeghatározást a felhőplatformon.

GPS és BDS, LBS és Wi-Fi helymeghatározás

Több figyelmeztetés – több értesítés

Azonnali riasztások olyan atipikus eseményekre, mint a burkolat eltávolítása, az eszköz eltávolítása, a rendellenes vibráció, az akkumulátor lemerülése stb.

alkalmazás riasztások értesítései - gps lokátor

Több munkamód

Konfigurálható munkamódok az aktuális igényeknek megfelelően. Kiváló nyomkövető funkciók, többfunkciós GPS készülék. A készülék nagyszerű kompatibilitásával lehetővé teszi, hogy az Ön igényei szerint bővítse funkcióit különféle Bluetooth kiegészítőkkel.

Solar 4g tracker funkciók

4G nagy sebességű adatátvitel

A GPS lokátor támogatja a vészhelyzeti 2G GSM és 4G WCDMA adatátvitelt. A 4G nagysebességű adatátvitel akár 7,2 M/s átvitelt is elérhet, közel 43-szor gyorsabb, mint a 2G hálózat.

4G nagy sebességű adatátvitel - gps lokátor

Erős mágneses rögzítés

A GPS nyomkövető erős ipari mágneshez csatlakoztatható, így a nyomkövető egyszerű módon rögzíthető bármilyen fém felületre - jármű alvázra, ajtóra, ülés alá, konténerre stb. De ez a nyomkövető is tartalmaz egy 3M öntapadó tartót a nem fém alkatrészekre való elhelyezéshez.

Erős mágneses rögzítésű lokátor gps wifi

Hosszú készenléti mód - Készenléti állapot akár 60 nap

Beépített újratölthető és cserélhető akkumulátor 10000 mAh 3,7V , amely rendkívül hosszú készenléti módot és intelligens energiatakarékos funkciót tesz lehetővé.
Nyomon követési módban 30 napig (kb. napi 2 óra online követés) legfeljebb 2 évig az online követési intervallumtól függően.

Műszaki adatok:

GNSS
GPS modul: Igen
APP: Tracksolidpro
Webplatform: www.tracksolidpro.com
Helymeghatározó rendszer: GPS+BDS+LBS+WiFi+AGPS
Pozícionálási pontosság <2,5 m CEP
Követési érzékenység -165 dBm
Érzékelési érzékenység -148dBm
Bluetooth BLE 5.0
RFID 2,4 GHz
LTE Cat 1/GSM kommunikációs hálózat; LTE Cat M1/Cat NB2
Frekvencia: LTE-FDD: B1/B3/B5//B7/B8/B20/B28, LTE-TDD: B38/B40/B41
GSM: B2/B3/B5/B8
Akkumulátor 10000mAh/3,7V ipari lítium polimer akkumulátor
Napenergia 5V/400mA (normál üzemi feszültség/áram @STC)
Napelemes tápellátás: 5V/390mA
Mágneses töltő 5V/2A
Munkamódok: 1. Pozícióidőzítés mód/2. Intelligens pozicionálási mód/3. Akkumulátorkímélő mód
Készenléti üzemmód Akár 2 év akkumulátorkímélő módban
SIM: Nano-SIM
Érzékelő jogosulatlan manipuláció ellen: Szabotázs érzékelő - Hall-effektus
Védőburkolat: IP67
Figyelmeztetések: alacsony akkumulátor, szabotázs, rezgésriasztás
Üzemi hőmérséklet -20 ℃ és +70 ℃ között
Üzemi páratartalom 5%~95%, nem kondenzál
Méretek 205x120x3mm
Súlya 530 g


Csomag tartalma:

1x GPS nyomkövető Profio GPS Solar U8
1x USB kábel
1x összeszerelő készlet
1x Felhasználói kézikönyv

4g gps lokátor - csomag tartalma

Hozzászólások

Egyéb termékek