WiFi kém HD kamera, rejtett szemüvegben, érintőképernyővel

Termék kódja: 10-174 Kérdésem van
újdonságok WiFi kém HD kamera, rejtett szemüvegben, érintőképernyővel
Gyártó OEM
Termékek elérhetősége előrendelés
Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
Nettó ár 53 332 Ft
Ár ÁFA-val 64 000 Ft
- +

Termékleírás WiFi kém HD kamera, rejtett szemüvegben, érintőképernyővel

WiFi kém HD kamera, rejtett szemüvegben, érintőképernyővel. Ezeknek a kémszemüvegeknek tökéletes álcázása van minden gyanú ellen, mivel ruháik stílusos kiegészítői. A stílusos és kém szemüveg praktikusan felhasználható a környezet észrevétlen rögzítésére, és csak 40 grammos ultra könnyű kivitelezés esetén kényelmesek mindennapi használatra. Ugyanakkor nem kell megnyomnia semmi gombot, mivel ezek csak az érintésre reagálnak . Ezekkel a kém szemüvegekkel pontosan azt rögzíti, amit látszik, miközben szabad keze van, és nem kelti fel a gyanúját. Egy másik előnye az élő adatátvitel WiFi kapcsolaton keresztül közvetlenül a mobiltelefonjára a "Pro iCam" alkalmazáson keresztül, amely ingyenesen elérhető az Android és az iOS számára . Az alkalmazás segítségével nem csak a rögzített képeket tekintheti meg, hanem a rögzített videókat is lejátszhatja. A P2P támogatásnak köszönhetően a szemüveget mobiltelefon segítségével csatlakoztathatja az internethez, így létre lehet hozni egy WiFi Hotspotot, és lehetővé teszi, hogy barátai számára élő internetes felvételeket nézhessenek .

A kamera be van építve a szemüveg keretébe, és egyirányú átlátszó műanyagon keresztül beolvassa, ami biztosítja a titkosságát. A kamera nem látható szabad szemmel, semmilyen szögben , vagy háttérvilágítással. A szemüvegkeret külső érintőpadján keresztül történő működtetés meglehetősen egyszerű, és szintén észrevétlen. Érintse meg a kém szemüveg HD kamerával + P2P élő videó + WiFi on-line eladó.

 

A kamera pontosan el van rejtve a szemüvegkeretbe

A kamerával ellátott szemüveg átlátszó, tiszta lencsével rendelkezik.

wifi HD kamera szemüveg

A védőszemüvegnek van egy beépített mozgásérzékelője, amely észlelheti a mozgást, majd figyelmezteti Önt közvetlenül a mobiljára a "Pro iCam" alkalmazáson keresztül . Hasznos funkció, ha el kell hagynia az irodát, de ugyanakkor meg kell győződnie arról, hogy senki nem látogatja meg az íróasztalát, amíg távol van. A rögzített képeket Full HD formátumban, 1920x1080p felbontással, 30 kép / mp sebességgel rögzítik egy microSD kártyán, legfeljebb 64 GB-ig . Az üvegeket beépített, újratölthető akkumulátorral látják el , amelynek kapacitása 280 mAh , amely közvetlenül a kivehető szemüvegkarba van beépítve és kb. 75 percig biztosítja a kamera működését. Ha újratöltenie kell az akkumulátort, bontsa le a kart és töltse fel a mikro-USB-kábellel . A nagy előnye az, hogy a csomagban van még egy tartalékkar akkumulátorral, amelyet a másik akkumulátor töltése közben a szemüveghez rögzít . Ez lehetővé teszi a videó folyamatos rögzítését. Ezenkívül értékelni fogja az akkumulátor töltését a Powerbank-on keresztül , amely biztosítja, hogy mindig kéznél legyen töltött akkumulátor.

elegáns és elegáns szemüveg kamerával

 

A kém szemüveg tökéletes választás az Ön számára, ha egy találkozó zavartalan felvételét kell gyanú nélkül . A szemüvegek széles választéka felhasználható, mert használhatja őket például ünnepnapon, koncerten vagy különféle életélmények felvételekor. Ha a Full HD szemüveget USB-n keresztül csatlakoztatja a számítógéphez, memóriakártya-olvasóként működik, és a rögzített videókat és fényképeket letöltheti közvetlenül a számítógépére vagy a laptopjára.

rejtett kamera szemüveg

Jellemzők:

Elegáns szemüveg HD kamerával
Érintse meg a szemüveg karját
Mozgásérzékelő figyelmeztetéssel
A WiFi kapcsolat és a P2P támogatása
64 GB-os microSD-kártyát használ

 

Műszaki adatok:

Optika: 2,0 MP CMOS
Videó felbontása: 1920x1080p
Képarány: 30 kép / mp
Videó tömörítés: H.264
Videoformátum: AVI
Beolvasási szög: 70 °
Memóriakártyák: 8-64 GB-os microSD-kártyák
Akkumulátor: 280 mAh
Az akkumulátor élettartama: kb. 75 perc (munkaidő)
Töltési idő: 1-2 óra
Hálózati kapcsolat: P2P, WiFi
Tápegység: DC-5V
Tápkábel: micro USB
Rendszer támogatás: iOS, Android
Méretek: 149 mm x 146 mm x 41 mm
Súly: 40 g

 

Csomag tartalma:

1x WiFi szemüveg kamerával
2x szemüveg kar akkumulátorral
1x töltő adapter karokhoz
1x Micro USB kábel
1x tisztítókendő
1x USB szoftverrel
1x Kézi

Hozzászólások

Egyéb termékek