ATOM intelligens kamera 360 ° + autó + monitoring és arcfelisme

Termék kódja: 52-005 Kérdésem van
TOP kedvezmény ATOM intelligens kamera 360 ° + autó + monitoring és arcfelisme
Gyártó Amaryllo
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 83 000 Ft
Ár ÁFA-val 99 600 Ft 132 000 Ft
- +

Termékleírás ATOM intelligens kamera 360 ° + autó + monitoring és arcfelisme

ATOM intelligens kamera látószöge 360 ° automatikus felügyeletére és emberi arcfelismerés - CES Innovations díját. Ez alkalmas arra, hogy otthoni biztonsági kamera, baby monitor vagy interaktív PET szkenner a háziállatok. Meg beépített kétirányú audio és video streaming Full HD minőségben. Arcfelismerés révén a fényképezőgép felismeri az emberi arcot. Ha az ébresztés küldött egy fotót kamera figyelmeztetés felderítésében mozgás. Ezt követően, a kamera megkeresi az arcot, és ha sikerül továbbítja a képet az ember arcát.

A készülék érzékeli csak emberi arcot. Ez nem reagál más állatokra vagy élettelen tárgyak. Mozgásérzékelés is támogatja a funkciója nyomon a személyt vagy személyeket a látvány a kamera. Servomotorček lehetővé teszi a kamera automatikusan forgatni, és nyomon követni a mozgását az észlelt személy. Akkor majd indítsa élő video stream, és kommunikálni egy személy keresztül kétirányú audió, hogy megtudja, mi történt. A kamera egy mozgásérzékelő funkciója és megfigyelésre belül észlelt 12 m.

Ez tényleg az élvonalbeli intelligens kamera, amely elnyerte az áhított CES Innovation a piacon a digitális kamerák.

Atom intelligens kamera

A fényképezőgép IR éjjellátó távolság 5m PIR mozgásérzékelő és két hangérzékelők. Ha él transzfer lehet használni, és 4x-es digitális zoom. Ez egy önálló telepítése biztonsági rendszer, beltéri használatra. A kamera alkalmas leginkább a háztartások ellenőrzésére ház, lakás, gyermekek és háziállatok, de azt is lehet használni az irodában, és minden más olyan hely, ahol van egy áttekintést, hogy mi történik. A telepítés nagyon egyszerű. Az alkalmazás letöltése után Amaryllo támogatja az Android operációs rendszer és iOS-GOOGLEPLAY végigvezeti a telepítés IP kamera.

Az alkalmazás tartalmazza a különböző érzékelő beállítási lehetővé teszi, hogy meghatározott IP kamera, hogy igényeik szerint. Az alkalmazás használata, az adott eszköz párosítva egy WiFi router és a biztonsági rendszer aktív. A kamera emlékszik akár 4 különböző WiFi hálózathoz, így nem okoz problémát, hogy továbbítsa azt és a változás a felhasználás helyén. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy csatlakoztassa a többi kamerák Amaryllis. Csak fedezte több szoba és válthat kamerák.

arcfelismerés

Fejezze áthatolhatatlan kommunikációt 256 bites titkosítást. Minőség, biztonság és sebessége is a videó és audió azért van, mert a legmagasabb szinten. Alkalmazása révén Élő továbbítása a kamerák Full HD 1920x1080 felbontás. Ha van egy audio érzékelő vagy mozgásérzékelő aktiválja a kamera éles riasztás és fogadhatunk szöveges és képi beállítások elérése az alkalmazást a mobiltelefonján. Élő átvitel lehet kezdeni, hogy mi történik. Miután beállította a videót vagy fényképet lehet menteni memóriakártyára akár 32 gigabájt Kétirányú audio lehetővé teszi, hogy kommunikálni távolról. A kamera egy beépített motor, amely lehetővé teszi, hogy mozog 360 °   amely lehetővé teszi, hogy figyelemmel kíséri a szobába, ahol a kamera van telepítve. Opcionális funkciók, amelyek javítják a képminőséget háttérfény kompenzáció.

IP biztonsági kamerák

A hazai IP biztonsági kamera folyamatosan ellátja mikro USB útján és az AC / DC adaptert. Az energiafogyasztás csak minimális 2A / 5V, így ha szükséges, megetetni a helyeken, ahol nem férnek hozzá az elektromos hálózathoz keresztül POWERBANK. A fogantyú segítségével telepíthető különböző felületeken, vagy lehet teríteni a bútorokat. Bermudai cég biztosítja, hogy a kamera és a állítható külső tároló annak szerverek. Ez biztosítja az ingyenes 3 napos tárolási riasztás videók. Minden riasztási külső tároló rögzített 10 másodperces videót. Ez elég ahhoz, hogy, hogy megtudja, mi történt, és video bizonyíték.

Bermudian is lehetőséget ad, hogy aktiválja a szolgáltatást 30 napos vagy 365 napos szolgáltatás, amely a külső tároló helyet a szervereken a videókat és fényképeket. A készlet tartalmazza a további funkciók. Csomagok lehet tesztelni egy 30 napos próbaverzió. Aktiválása a szolgáltatás rendelkezésre áll négy egyszerű lépésben a mellékelt használati utasítást és a QR-kódot. Ezt a szolgáltatást a Amaryllis felszámolásra. A Google ingyenes tárhelyet és 15 gigabájt lehet csatlakoztatni az alkalmazáson keresztül, és a Google fiókjába.

Full HD videokamera

jellemzők:

Vezeték nélküli IP biztonsági kamera infravörös éjjellátó
Arcfelismerés és követés az észlelt személy
PIR érzékelő és 2x audio kétirányú hangtovábbítás
MicroSD kártyával akár 32 GB
Mozgásérzékelés és követés belül észlelt 12 méter
Értesítést küldjön a zavar és a mobil

specifikációk:

Képérzékelő 1 / 2.7 „CMOS
Felbontás: 1920x1080 Full HD 30fps, 720P, 480P, 360P
Digitális zoom: 4x
Kameraállás forgatásával kamera: 360
Video Compression: H.264, MJPEG
Memória: microSD kártya 32GB
Videó biztonság 256 bites titkosítással
Hálózati protokollok: TCP / IP, UDP / IP, HTTP / HTTPS, FTP, DHCP, NTP, WPS
Beépített mikrofon:
Arcfelismerés: igen (nyomkövető adatbázis érzékelt emberek arcok)
Mozgásérzékelő: PIR mozgásérzékelő
Hangérzékelőt 2x hangérzékelőt
Audio: beépített kétirányú mikrofon
Értesítést küld az eszköz, szöveget és képeket: Igen
IR éjjellátó 8x IR LED
Teljesítmény: 2A / 5V tápellátás USB-csatlakozással
Másodlagos tápellátás: kapcsolat POWERBANK
Operációs rendszer: iOS 7 és újabb, Android 4.1 és újabb
WiFi: WiFi 802.11 b / g / n
Méretek: 90x90x100 mm
Üzemi hőmérséklet: 0-35 ° C
Súly: 250 gramm


Tartalom:

1 otthon IP biztonsági kamera
1x Micro USB kábel
1 AC / DC adaptert
1x Kézi

Hozzászólások

Egyéb termékek

kedvezmény
raktáron