BSD LCD monitor 7" 4 tolatókamerához képrögzítéssel

Termék kódja: 15-047 Kérdésem van
újdonságok BSD LCD monitor 7" 4 tolatókamerához képrögzítéssel
Gyártó PROFIO
Termékek elérhetősége raktáron
A termék raktáron van, szállításra készen áll
Igen! Küldjük US
Nettó ár 76 668 Ft
Ár ÁFA-val 92 000 Ft
- +

Termékleírás BSD LCD monitor 7" 4 tolatókamerához képrögzítéssel

BSD LCD monitor 7" tolatókamerához autókba, gépekbe, kisteherautókba 4 kamerából képrögzítéssel + BSD holttérfigyelő rendszer. LCD monitor tolatókamerákhoz ember- és jármű- vagy tárgyérzékelő rendszerrel (BSD) + felvétel 128GB micro SD-re. Ezzel a monitorral akár 4 tolatókamerát is csatlakoztathat holttérfigyelő rendszerrel, ami ideális tolatási asszisztenssé teszi ezt a monitort BSD - a megfigyelő rendszer biztosítja, hogy a holttérre is rálátása legyen A BSD rendszer érzékeli az embereket és az autókat a holttérben. A kamera betekintési szöge Két kamera támogatja a 3 -as és 4-es csatornán. Ez a funkció sárga keretben mutatja az embereket és piros keretben az autókat.

Ha egy személy vagy autó közvetlenül a kamera felé mozdul , a sárga vagy piros keret teljes színben jelenik meg , jelezve, hogy az akadály közvetlenül Ön felé halad . A beállításokban engedélyezheti vagy letilthatja a hangértesítést is. Közvetlenül a monitoron vannak olyan gombok, amelyekkel váltogathatja a képet a kamerák között, vagy egyszerre mind a 4 kamerát megjelenítheti. A monitor lehetővé teszi a különböző kameramegjelenítési lehetőségek közötti váltást, attól függően, hogy hány kamerát csatlakoztatott, és melyiket szeretné főként megjeleníteni. Távirányítóval is rendelkezik a még jobb monitorvezérlés érdekében. Csak HD és FULL HD kamerák csatlakoztathatók a DVR LCD monitor

BSD holttér-érzékelő rendszer – a sárga keretben lévő SZEMÉLYEKET és a piros keretben lévő AUTÓKAT érzékeli

tolató- és parkolófigyelő bsd

A monitor támogatja a kiegészítő irányvonalak megjelenítését is, nemcsak a hátsó tolatókamerán, hanem a jobb és bal oldali kamerákon is (3. és 4. csatornaszám) . A vezetővonalak kalibrálhatók a járműnek megfelelően, amelyre fel vannak szerelve. A monitor DVR-felvevőként is szolgál 128 GB- os memóriakártya támogatással . A videokamerás videók külön fájlokban tárolódnak az 1–4. csatornáknak megfelelően . Funkcióinak köszönhetően ez az irányváltó rendszer sokrétű felhasználási lehetőséget kínál.

Lehetőség akár 4 kamera csatlakoztatására, a kamera megjelenítési sorrendjének kiválasztásával.

Az egyes kamerák egymás mellett is megjeleníthetők, vagy szükség esetén kombinálható a kamerák elrendezése a monitoron.

BSD monitor parkolási kamerákhoz

A DVR monitorhoz csak LED-es megvilágítású kamerák csatlakoztathatók (IR éjjellátó kamerákat nem lehet csatlakoztatni). Ezzel a rendszerrel pontosan tudni fogja, mi van a jármű mögött vagy körül. Alkalmas személygépkocsikhoz, kisteherautókhoz, mikrobuszokhoz, lakókocsikhoz, buszokhoz, teherautókhoz, nyerges pótkocsikhoz, mezőgazdasági gépekhez és egyéb járművekhez. A monitor állítható konzollal van felszerelve, amelyet a kívánt helyre rögzíthet. A napellenző is biztosítja a tiszta képet, és nincs tükröződés , és a háttérvilágítású gombok megkönnyítik a kezelést sötétben.

BSD monitor tolatókamerákhoz, 4 kamera képrögzítésével (micro SD 128GB-ig támogatás)

kamionparkoló monitor

A monitorhoz akár 4 kamera is csatlakoztatható, melyeket kínálatunkból választhat (csak IR éjjellátó nélküli kamerák), és 5, 10, 15 vagy 20 méteres 4 tűs kábeleken keresztül csatlakoztathatja a monitorhoz. A kamerát a kábellel összekötő 4 tűs csatlakozó vízálló, valamint a kamera por- és sérülésálló. A telepítés egyszerű. A tápkábelek közvetlenül a monitoron találhatók, az egyes kamerák pedig egy 4 tűs kábelen keresztül kapnak tápellátást közvetlenül a monitorról, így nem szükséges minden kamerát a forráshoz csatlakoztatni. A monitor 3 csatlakozókábelt is tartalmaz, amelyekkel egy kamera a tolatólámpákhoz csatlakoztatható. Tolatáskor a kiválasztott kamera automatikusan megjelenik a monitoron.

tolató monitor felvétellel - betakarítógép

Abban az esetben, ha a monitort a konzoltól eltérő módon kell felszerelni (amit a csomag tartalmaz), kínálatunkban találhat más típusú állványokat , amelyek lehetővé teszik a monitor rögzítését például a szélvédőre vagy a szükséges helyre. Abban az esetben, ha a kamerát az autóból vagy teherautóból levehető utánfutóra szeretné feltenni, e-shopunkban megvásárolhatja a tolatókamera csatlakozó kábelét pótkocsikhoz és félpótkocsikhoz. Ez biztosítja az irányváltó rendszer egyszerű leválasztását és visszakapcsolását.

7 hüvelykes autós monitor

Jellemzők:

7" LCD monitor
BSD – holttérfigyelő rendszer (holtfoltok)
Akár 4 tolatókamera csatlakoztatásának lehetősége
Képtükrözés
Lehetőség mind a 4 kamera megjelenítésére a monitoron
OSD menü távirányítóval
Kijelző felbontása 1024x600 pixel

Műszaki adatok:

Modell: Profio - W70BSD
Monitor: 7" LED HD 16:9 RGB
Felbontás: 1024x600 pixel
Háttérvilágítás: 500cd/m2
Betekintési szög: 180°
AV bemenet: 4 AHD csatorna, 720p @ 25/30 támogatás
Trigger: 4 csatorna
Megjelenítési módok: 4 kamera, 2 kamera, 1 kamera
Funkciók: 3 csatornás holttérfigyelő rendszer (holttér) riasztóval (bal, jobb oldal, hátul), a megfigyelési távolságot a felhasználó állíthatja be
DVR: 4 csatornás felvétel, AHD felbontás 1280x720 / TS formátum
Felvétel: SD kártya támogatása 128 GB-ig
Rendszer: PAL/NTSC
OSD: fényerő, kontraszt, szín, hangerő, nyelv, képtükrözés, késleltetés
Tápellátás: 9-40V bemenet, 12V kimenet
Fogyasztás: akár 7W
Működési hőmérséklet: -20-70°C
Videó csatlakozó: RCA / 4 tűs
Mérete: 180x121x26 (75) mm

Csomag tartalma:

1x 7" LCD monitor
1x távirányító
1x napellenző
1x monitor tartókonzol
1x monitor rögzítő csavarok
1x tápkábel
1x kézikönyv

Hozzászólások

Egyéb termékek