Kém szemüveg FULL HD kamera távirányítóval

Termék kódja: 10-170 Kérdésem van
újdonságok Kém szemüveg FULL HD kamera távirányítóval
Gyártó OEM
Termékek elérhetősége előrendelés
Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
Nettó ár 56 668 Ft
Ár ÁFA-val 68 000 Ft
- +

Termékleírás Kém szemüveg FULL HD kamera távirányítóval

Elegáns kém szemüveg távirányítóval és FULL HD kamera 1920x1080P, 30 kép / mp sebességgel , a tökéletes, zavaró videofelvételhez hanggal. A Full HD kamera tökéletesen el van rejtve a szemüvegkeretbe , tehát nem okoz semmiféle gyanút a környéken, és nincs látható lencséje . A kamera egyirányú átlátszó műanyagon keresztül szkennel, amely garantálja a titkosságát, és semmilyen szögben vagy háttérvilágítással nem látható szabad szemmel. A fényképezőgép által készített képet Full HD 1920x1080 felbontású, 30 kép / mp sebességgel, hanggal készítik . A kezelés egyszerű, az érintőpadral a szemüvegkereten vagy a mellékelt távirányítóval , így használat során egyáltalán nem kell megérinteni az üveget. A kém szemüveg FULL HD kamerával és távirányítóval + 16 GB-os memória , elegáns kialakításúak , hogy ruháik kiváló, észrevétlen kémkiegészítőivé váljanak.

A fényképezőgép szemüvegén sötét napszemüveg van.

Teljes HD kamera szemüvegben

A 280 mAh-os akkumulátor a keret jobb oldalán van beépítve. Az egyik akkumulátor élettartama kb. 75 perc a felvételnél. A felvételeket 16 GB-os belső memóriában tárolják, legfeljebb 2 órás rögzítéssel. Az akkumulátor töltésekor akassza le a keret bal oldalát, és csatlakoztassa a hálózati töltőhöz a mini 8 tűs USB-n keresztül. A nagy előnye az, hogy a csomagban van még egy tartalékkar akkumulátorral, amelyet a másik akkumulátor töltése közben a szemüveghez rögzít. Ez lehetővé teszi a videó folyamatos rögzítését. Ezenkívül értékelni fogja az akkumulátor töltését a Powerbank-on keresztül, amely biztosítja, hogy mindig kéznél legyen töltött akkumulátor. Miután a Full HD szemüveget a számítógéphez csatlakoztatta, lejátszhatja a rögzített videókat, vagy felhasználhatja a belső memóriát adattárolásként.

kém szemüveg rejtett HD kamerával

A kém szemüveg segítségével pontosan rögzíti, amit szabadkézidel lát. A Full HD szemüveg tökéletes választás az Ön számára, ha egy találkozó zavartalan felvételét kell készítenie , vagy más olyan helyzetekben, amikor videót kell készítenie anélkül, hogy feltárná. A védőszemüveg széles választéka használható, mert használhatja őket például ünnepnapon, koncerten vagy különféle életélmények felvételekor.

kém kamera szemüvegben a zavaró audio-video felvételhez

Jellemzők:

Kém szemüveg kamera
Full HD felbontás 1920x1080P, 30 kép / mp sebességgel
Távirányító
2x tartalékkar 280 mAh akkumulátorral

Műszaki adatok:

Optika: Cmos 2.0 mega
Videó felbontása: 1920x1080
Képarány: 30 kép / mp
Videoformátum: AVI
Beolvasási szög: 70 °
Belső memória: 16 GB
Videó mérete: 16 GB elegendő 2 óra videofelvételhez
Akkumulátor: 280mAh
Az akkumulátor élettartama: kb. 75 perc

Csomag tartalma:

1x kém szemüveg HD kamerával
1x távirányító
2x pótalkatrész akkumulátorral
1x csökkentés USB-kábellel történő töltéshez
1x USB-kábel
1x tisztítókendő
1x szemüveg tok
1x Kézi

Hozzászólások

Egyéb termékek