Napszemüveg FULL HD kamerával, WiFi és UV szűrővel

Termék kódja: 10-137 Kérdésem van
Gyártó OEM
Termékek elérhetősége előrendelés
Szállítási határidő 1-3 hét.
Igen! Küldjük US
Nettó ár 50 000 Ft
Ár ÁFA-val 60 000 Ft
- +

Termékleírás Napszemüveg FULL HD kamerával, WiFi és UV szűrővel

A FULL HD kamerával, a WiFi és az UV szűrővel ellátott napszemüvegek nemcsak a fényképezőgép, hanem a mikrofon miatt is kiválóak, így kiváló felvételeket és hangzást nemcsak figyeltek, hanem egyéb tevékenységekben is - a sportban, a turizmusban. Nem bonyolult a felszerelés, egyszerűen csak fel lehet venni a szemüveget, és közvetlenül a nézetből rögzíthet. A beépített FULL HD kamera képes rögzíteni a videót 1920x1080 felbontásban , 30 képkocka / másodpercenként, kiváló minőségű hanggal együtt. A rögzített képek 120 ° széles látószöggel készülnek , így minden részletre nagyszerű kilátás nyílik a környékre. Az összes rögzített adat egy Micro SD kártyán tárolható , 32 GB-ig (nem tartozék) .

kém kamera alkalmazás

A szemüveg rögzítése és indítása a napszemüveg bal oldalán található gomb használatával történik . Mellette, van egy gomb a WiFi indításához. A poharak belsejében két fényjelző található. A piros jelzőfény jelzi, hogy a fényképezőgép be van-e kapcsolva, vagy éppen felvesz (villog). A kék kijelző tájékoztatja a WiFi-engedélyezett funkciót. A WiFi támogatással párosíthatja a szemüvegét okostelefonjával, és közvetlenül használhatja a szemüveget az alkalmazáson keresztül, vagy lejátszhatja a rögzített képeket. Az alkalmazás támogatott mind az iOS , mind az Android számára , úgynevezett "FinalCam", az alkalmazás szabadon letölthető az okostelefonra.

napszemüveg wifi kamerávalnapszemüveg wifi kamerával

A szemüveg USB csatlakozóval rendelkezik, hogy töltse fel a szemüvegét, vagy letöltheti az adatfájlokat (rögzített videókat) a számítógépére. A fényképezőgép napszemüvegében nemcsak a videokamera működik , hanem teljesen funkcionális napszemüvegként is szolgál, mivel UV 400 üvegből készültek. Ezért a szemét a naptól való káros UV sugárzás ellen védik . Ezek az exkluzív napszemüvegek sokféle tevékenységen, például sportoláson vagy akár napi normál kopáson is megtalálhatók.

Jellemzők:

FULL HD videót rögzít hanggal
WiFi támogatás és a párosítás az okostelefonokkal
UV szűrő 400
Sportos szemüvegkészítés

Műszaki adatok:

Jellemzők: videó, WiFi
Fényképezőgép: 3 MP CMOS + 120 ° széles látószög
Videó felbontás: FULL HD 1080P 1920 * 1080 30 fps
Tömörítési formátum: H264
Videó fájlformátuma: MOV
Memória: Micro SD kártya támogatja a 32 GB-ot
UV szűrő: 400
Méretek: 15,5 cm (W) x 5,5 cm (H) x 17 cm (D)
Súly: 55 g
Akkumulátor: 770 mAh lítium akkumulátor
Videó felvétel: 1 óra

Tartalmi csomag:

1x napszemüveg HD kamera + WiFi
1x hordozható tok
1x tisztító kendő
1x USB kábel
1x felhasználói kézikönyv

Hozzászólások

Egyéb termékek